Mandić: Zdravko Krivokapić biće upamćen kao najveći izdajnik srpskog roda, zajedno sa svojim mentorom i gazdom Milom Đukanovićem!

21

Piše: Vladimir Mandić, proslavljeni srpski rukometaš

Ja kao Srbin iz Republike Srpske nisam mogao ni pretpostaviti da će neko iz bratske Crne Gore zabiti nož u leđa svom narodu. Donošenje rezolucije o Srebrenici u crnogorskoj skupštini je nova neprebolna rana na grudima srpskog naroda jer dolazi od braće i prijatelja. Međutim, sve su prilike da Vlada Crne Gore i njen premijer Zdravko Krivokapić nastavljaju antisrpsku politiku koja je srpske heroje proglasila za zločince, a Srbe za genocidaše.

Nisam imao ni u pomisli da će iz Crne Gore dolaziti ovako teške vijesti. One Crne Gore koja je nekad čojski stajala uz srpski narod što se grčevito borio da se sačuva na vjekovnim ognjištima. Crne Gore koja je slala pomoć u nafti i drugim resursima zbog čega su Srbi iz RS i opstali! Svi oni sinovi koji su pali za slobodu Republike Srpske ovo nisu zaslužili.

Neka znaju oni koji su dugli ruku za žigosanje mog naroda kao genocidnog da ćemo im ovo dobro upamtiti. Nisu zalud u Republici Srpskoj i drugim srpskim zemljama mnoge porodice zatrte jer su sve muške glave položile živote da bi spriječile ono što neko misli tasterom da učini! Mislio sam da se odlaskom bezbožnika koji su udarili na Srpsku pravoslavnu crkvu sve promijenilo u Crnoj Gori, ali čini se da će biti još gore, a Zdravko Krivokapići (nisam slučajno napisao krivokapići) je izdao sve što se može izdati,i siguran sam da će se svaki njegov rođak stidjeti njega i da će biti upamćen u istoriji kao najveći izdajnik srpskog roda od Brankovića pa na ovamo, uz rame svom mentoru i gazdi Milu Đukanoviću.

21 Comments
 1. Jovan komentariše

  Nema tu mjesta čuđenju, Krivokapić je iz Cuca, legla srbomržnje. Više je za čuđenje učestvovanje u ovoj prljavoj raboti ministara koji nikakve veze sa starom Crnom Gorom nemaju, iz Pljevalja na primjer…ali eto, izdaja ne zna za regiju, samo pare…

  77
  9
  1. Kole komentariše

   Upreglo se leglo Mandića!

   14
   30
  2. Strado komentariše

   Ti nekome nesto da kazes,Sine jednoga od najvecih ratnih profitera

   29
   19
   1. Mikel komentariše

    Da je sin najveceg ratnog profitera ne bi bio jedino nego je sin najveceg ratnog zlocinca

    16
    20
    1. Peko komentariše

     Sta mu dodje Manda? Znam da mu je familija mafijaska.

     11
     4
 2. Ivi komentariše

  Naravno. Nego da se makne SNP jer su bili UZDRŽANI, Ujedinjena jer je Danilović eva vlada. Mogu sa Bečkom možda.

  23
  24
  1. Q komentariše

   SNP ,lovci na fotelje su slicni Demokratama veoma prevrtljivi i zato je od velike partije ostalo samo taj mali dio foteljasa.

   37
   18
  2. apostoli apokalipse komentariše

   Apsolutno! I PzP obavezno napolje!

   18
   24
 3. alf komentariše

  Crna gora ocito nije bratska zemlja Srbima i veoma glupo to zvuci jer rastuzuje Srbe u Crnoj gori sto znaju da to nije istina a razgnjevnjuje neonaciste(komite i ostale spidobe) sto uopste to neko i pomisli.

  47
  6
  1. LipaLipa komentariše

   … Alf … ma ovaj Vlado je ista fela kao komite, brani guzicu gospodara, … on i Sapic su sprtisti pudlce, kud “vozd” okom oni skokom, … Sapic je prodao svoju partiju, sada je podpesednik sns, umesto Nesa sline, … sportista, smpion je Djokoic, njemu slicni, … kako ono bi “pa i ja volim Djokovoca” uz suze rece, … ne znam sto se desilo sa onakim igracinama, “politika” … aj’ zdravo, …

   10
   12
 4. cedo komentariše

  MANDICU POZOVI SRBE DA BOJKOTUJU CRNOGORSKO PRIMORJE JER OCIGLEDNO NIJESU OVAMO DOBRODOSLI A OVOGA KRIVOG IGNORISITE I NE UZIMAJTE GA ZA OZBILJNO JER JE ON NI VODA NI VINO

  18
  7
  1. Stremljenje komentariše

   Poserem vam se na srpske turiste, kad dodju sa 5 kila krompira i 10 litara varenike da mi zabazdjuju more i phevaju Gara Gara i Pale. Seljoberi glibavi.

   8
   27
   1. Pushi ga,Mirna! komentariše

    Pa ti si stvarno pöder posrani,Stremljenj.
    Ajde malo shipu racq, pa se otri gaetušom
    oko balavih usta…od felacia.Za to služe fašističke
    zastave,žabaru.
    Pöderu jedan.

    2
    2
 5. Ja lično komentariše

  Marš bre kriminalac ,idi pa sa tajom ratnim profiterom usreci Bosnu odakle ste pokrali sve živo

  18
  12
  1. Komsija odozgo komentariše

   Tebi Lično, kao i uvijek
   i u vijek vjekova, j.bem mater
   Kao sto znas

   3
   1
 6. Stremljenje komentariše

  Ovo govno hercehovacko se naslo da pameruje. Mrs kreci starlete i pravi 580 dijete.

  13
  16
 7. Helm komentariše

  Vlada sa donošenjem rezolucije nema nikakve veze i zato Krivokapić ne može da bude izdajnik. Premijer Krivokapić se ogradio od donošenja rezulucije. U DF-u poslanica Branka Bošnjak je glasala za rezoluciju.

  9
  11
 8. Sunja komentariše

  Kako moze da pise neko ko je nepismen?

  10
  4
 9. Stari Vujadin komentariše

  Ajde valjaj te tatine nekretnine i mani se visoke politike…nije ti iq za to.

  11
  4
 10. Krnja Jela komentariše

  Ćuti govno od govana.. Prodavci oružja Armiji BiH.. Mrš uštvo jedna.. Izdajniče od oca i đeda.. Mrš..

  5
  1
  1. Pushi ga,Mirna! komentariše

   Puši ga ,Okrnjeni.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.