Maloljetnici napali 18-godišnjaka, očevici tvrde da ga je jedan tukao rukohvatom pištolja?

0

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica podnijeli su krivičnu prijavu protiv dva maloljetna lica koja se sumnjiče za nasilničko ponašanje.

Naime, policija je obaviještena je da je došlo do fizičkog sukoba nekoliko maloljetnih lica u Danilovgradu u blizini Gimnazije Petar I Petrović Njegoš.

„Pripadnici danilovgradske policije izašli su na lice mjesta i preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti, te su došli do sumnje da su dva maloljetnika stara 17 i 15 godina fizički, i uz upotrebu podesnog sredstva, napali lice staro 18 godina, zadajući mu udarce, nanoseći mu lake tjelesne povrede“, saopštili su iz Uprave policije (UP), pa nastavili:

„Prema izjavama očevidaca, jedan od osumnjičenih maloljetnika je zadao oštećenom udarce rukohvatom pištolja, a koje tvrdnje će, u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, biti provjerene u toku daljih izviđajnih radnji“, naveli su iz UP.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, po čijem je nalogu maloljetnik star 15 godina lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje, a protiv drugog osumnjičenog maloljetnika starog 17 godina krivična prijava podnijeta je u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio isto krivično djelo.

Takođe, po nalogu tužioca izvršeni su pretresi stanova koje koriste osumnjičeni maloljetnici u Podgorici i tom prilikom nije pronađeno ništa interesantno za službu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.