Mali: Đilasov najveći lopovluk rekonstrukcija Bulevara kralja Aleksandra

3

Ministar finansija i član Predsjedništva Srpske napredne stranke Siniša Mali rekao je danas da je ironija što je najveći lopovski projekat za vrijeme vlasti Dragana Đilasa, rekonstrukcija Bulevara kralja Aleksandra, nešto čime se njegov portparol Dušan Nikezić i on danas najviše ponose.

U jednoj stvari jeste u pravu Dušan Nikezić, a to je da je da je Bulevar kralja Aleksandra odličan primjer kako se gradilo za vrijeme Dragana Đilasa! Projekat koji je pratio najveći broj afera, u kome je Državna revizorska institucija našla brojne propuste, I koji je koštao čak pet miliona evra nego što je prvobitno planirano. Ne zaboravite i da je riječ o skupom kreditu koji smo mi posle uspješno reprogramirali i smanjili kamatu za duplo. Projekat u kom su prekršeni Zakon o javnim nabavkama i Zakon o budžetskom sistemu je nešto čime se Draga Đilas danas ponosi! Pitam ga, da li je ponosan i što je njegov najbliži saradnik zbog rekonstrukcije tog bulevara završio u zatvoru? A da ne zaboravio i 303 isječena platana zbog čega su se svi Beograđani digli na noge… Tako da – to jeste odličan primjer kako se gradilo za vrijeme Dragana Đilasa!

Mali kaže i da je nevjerovatno da Đilas i Nikezić danas porede rekonstrukciju jedne ulice u dužini od 2,5 km, sa mrežom auto-puteva koja se trenutno gradi u Srbiji.

Oni se ponose što su rekonstruisali 2,5 km jedne ulice, a mi ćemo do kraja ove godine imati čak 8 auto-puteva u izgradnji. Gradimo i modernizujemo železnicu, kliničke centre, bolnice, domove zdravlja, fabrike za prečišćavanje otpadnih voda… A njima je uspjeh jedan bulevar, koji prati toliko afera da Beograđani i danas plaćaju zbog njihovog lopovluka, zaključuje ministar Siniša Mali.

3 Comments
 1. NIKO99 komentariše

  Koliko si dobio novca od Vašingtonskog Sporazuma? Gdje držiš taj novac, na kojoj banci u SAD-u? Ništa ne brini, doznaće se sve. Ništa nisi bolji od Đilasa već čak i gori u nekim aktivnostima. Misliš da ćeš biti na vlasti zauvjek i da će se zaboraviti. Za tebe se već skupljaju dokazi. Nisi tako pametan kao što misliš. Ne kontrolišete situaciju u potpunosti kao što zamišljate u vašim niskim lopovskim umovima.

  3
  1
 2. Srbin a ne gradzanista komentariše

  Reče Siniša Bugarin sa 45 stanova u Bugarskoj. Tebi će prvo policija da pokuca na vrata u već načetoj vlasti Vučića. Drugo,živim na Bulevaru i asfalt nije mrdnuo i nema ni pukotine a kamoli rupa a prošlo je više od decenije kako je to uradjeno. Treće,gde god si ti umešao prste to se raspada,da ne nabrajam puno ali sve…trg Republike,Dorćol, Skadarlija se prekopava već3.put i sl. Pa tebe je bre rodjena žena tužila za saznanju o korupciji i 47 računa u raznim bankama. Pričao ne pričao ti ćeš u zatvor to ti garantuje narod Srbije i ti i picousti.

  2
  1
 3. Andrija G komentariše

  Pogledaj se u ogledalo gospodine Mali i reci narodu: Odkud tebi toliki milioni???
  Vi ste opsednuti Đilasom. Pa ako je lopov, što ga ne hapsite???

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.