Lučić: Dolazilo je mnogo gostiju na naš mali stadion za ovih dvanaest godina, ali je Oktobra 2020-te na naš stadion stigla Srbija

3

Dolazilo je mnogo gostiju na naš mali stadion za ovih dvanaest godina, bili su velikani ovog sporta, Real Madri, AC Milan, Spartak Moskva, FK Partizan, FK Crvena Zvezda, ali taj dan Oktobra 2020-te ostaće zabeležen i upamćen kao nijedan drugi prije njega: na taj dan, na naš stadion, stigla je SRBIJA“, napisao je Miro Lučić ispred FK Obilića iz Herceg Novog.

„Zapravo, stigao je Njegova ekselencija Ambasador Republike Srbije u Crnoj Gori, gospodin Vladimir Božović. U pratnji visokog i cijenjenog gosta bio je Generalni konzul Republike Srbije, gospodin Zoran Dojčinović a od strane domaćina prisutna je bila šira Uprava Kluba, sa dosta navijača i naših prijatelja“, napisao je on.

Danas, gledano unazad, mnogo toga se izdešavalo,, vjetrovi Istorije duvaju i nose nejake ali neke ljude, emocije i sjećanja, nikako ne mogu da pomjere iz čistoga i hrabrog srca.

Uskoro nam u Grad dolazi naš Patrijarh, dolazi kod nas, među svoj narod. Pamtiće HERCEG NOVI taj dan, dokle god bude Novoga i novljana, pamtiće i ponosiće se. Bićemo i mi svi tu, kao što smo i prije i kao što ćemo uvjek biti, sve sa nadom da ćemo tom prilikom ponovo sresti svoga dragog prijatelja i najveću podršku, našeg Ambasadora. Vjerujemo u to jer neke se stvari samo dese, tako, kao i ona, tog Oktobra 2020te“, zaključio je on.

3 Comments
  1. Aleksandar komentariše

    Tako treba da nazivamo svoje sportske klubove, po junacima i znamenitim ličnostima kojih hvala Bogu imamo dosta. Svaka čast ambasadoru Božovići!

  2. Deki komentariše

    Srbija je uvek bila najbliza Crnoj Gori sto ambasador svo vreme prica i delima pokazuje,jedan bratski narod.

  3. Dejan komentariše

    Ambasadoru Srbije cestitke na svemu sto radi i niko nece vise moci narusiti odnose dve zemlje kao sto je bilo u proslosti zahvaljujuci Milovoj pogubnoj politici .

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.