Lock down of Montenegro

1

Piše: Vesko Pejak

Što se “zatvaranja Crne Gore” tiče ja sam ZA tu opciju, ali da svi podijelimo teret. Neka javna administracija ne primi platu za mart i april, pošto u “zatvorenim gradovima” neki radnici ne primaju plate već dva mjeseca. 30.000 radnika je izgubilo posao od 16. marta 2020. godine. Je li to fer?! Treba rasteretiti državnu kasu na par mjeseci.

Da nije nova Vlada uvela sankcije Rusiji sad bi imali 1.000.000 doza vakcina od tog “agresora”. Da nam podpredsjednik Vlade G-din Abazović nije rekao da treba “eliminisati uticaj Kine iz Crne Gore” sad bi imali isto toliko besplatnih iz Kine

. Da ne pominjem izjavu G-dina Premijera koji je pominjao “miješanje jedne susjedne zemlje u lokalne izbore u Nikšiću” dok je čekao vakcine iz te zemlje za naše zdravstvene radnike. I ko će da odgovara za te izjave?! Niko! Imate IQ86… “Nemoj da te Dritan pozove na kafu!” – pisali ste i sprdali se. I ko je od tih “pozvanih” na kafu završio u zatvoru?! Niko! Sprdaju nam se sa Twitera. Nemam ja ništa protiv nove Vlade. Zaista im želim da opstanu četiri godine. Ali ovo što rade ubija sve nas, samo niko to ne smije da izgovori.

1 Comment
  1. Psajko komentariše

    Ma sve prosto da nijesi avetinja

    1
    1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.