Likvidacija u Johanesburgu: Srpsko-crnogorska mafija likvidirala fudbalera!

0

Jednog od najpoznatijih južnoafričkih fudbalera Marka Bačelora likvidirala je srpsko-crnogorska mafija! Južnoafrički mediji potvrdili su da iza ubistva jedne od najvećih sportskih zvijezda Južnoafričke republike najverovatnije stoje ovdašnji kriminalci koji djeluju u toj državi.

Bačelor

Naime, sumnja se da je motiv ovog brutalnog zločina povezan sa nestankom pošiljke od tonu kokaina koja se dogodila krajem prošle godine, a po svemu sudeći, iza likvidacije Bačelora stoje isti napadači koji su ubili i Đorđa Mihaljevića iz Herceg Novog i Ivana Đorđevića, aprila ove godine.

– Dosadašnji tok istrage vodi ka tome da iza ovog zločina stoje srpske i crnogorske kriminalne grupe koje intezivno djeluju u ovoj zemlji. Napadači su fudbalera likvidirali u klasičnoj sačekuši dok se uparkiravao u dvorište svoje kuće, a potom pobjegli na motoru, prenose južnoafrički mediji.

Mihaljević bio vlasnik kompanije za trgovinu zlatom i dijamantima u Južnoafričkoj Republici i na taj način bio povezan sa Darka Šarića saradnikom Radovanom Krejčirom. Takođe, on je zajedno sa Smiljanom Samardžićem iz Kotora, poslovnim partnerom ubijenog Dragana Dudića Frica, otvorio nedavno zajedničku firmu u Herceg Novom.

Mihaljević

Ubijeni Đorđe Mihaljević, bio je vlasnik kompanije za trgovinu zlatom i dijamantima „Sandton Gold and Diamond Exchange“ u Južnoj Africi.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.