Lekić: Kombinacije iznijete u non-pejperu Crnoj Gori nisu prihvatljive

3

Crnoj Gori kombinacije iznijete u non-pejperu, koji je navodno Briselu dostavio premijer Slovenije Janez Janša, nisu prihvatljive i ne odgovara joj neka nova faza stabilnosti, kazao je poslanik u Skupštini Crne Gore i predsjednik Odbora za međunarodnu saradnju i iseljenike Miodrag Lekić.

Lekić je u video razgovoru sa Pjerom Fasinom, predsjednikom Odbora za medjunarodne odnose Italije, održanom prije dva dana kazao da smatra da je najteži period prošao, te da zato iznenađuje slovenački non-pejper.

“Vi ste u pravu da on liči na kombinacije prije 30 godina. Hoću da kažem da smo ipak došli do određene ili relativne stabilnosti, pa ako sada treba da napravimo novi krug mijenjanja geografskih i političkih mapa onda dolazimo do nove paklene situacije”, rekao je Lekić Fasinu.

On je istakao da je siguran da će ovaj dokument naići na jedan oštar i jasan odgovor Evropske unije, ali i ovdje na Balkanu.

“Što se tiče Crne Gore, ove kombinacije nisu prihvatljive. Uzgred, vidio sam tu mapu, uočio da Crna Gora nije dodirnuta. Da niko nije uzeo nijedan njen dio. Crnoj Gori izvjesno ne odgovara neka nova faza nestabilnosti”, poručio je Lekić.

Izvor: Vijesti

3 Comments
 1. Ivi komentariše

  Ma ko ozbiljan može da priča o tome.

  3
  1
  1. tako stoje stvari komentariše

   Kako ko ? Pa saveznici iz NATO i EU…ovo je njihovo maslo.

   4
   1
 2. Kontra revolucija komentariše

  Ko tebe šta pita ?.
  Hm, Što zapad zakuva … ?.
  Treba samo još soli dodati !.
  Da takav papir nema smisao, ne bi se nikad ni pomenuo !.
  Svim tim malim banana republikama se sprovod sprema !.
  A kad neki EU cinovnik kaze da je dobro onde cete banane morati gutati popreko !.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.