Lažima “Vijesti” nikad kraja: Izmislili da je Zdravko Krivokapić danas položio vijenac u Murinu (VIDEO/FOTO)

6

Radio televizija “Vijesti” iznova  obmanjuje javnost davanjem lažnih informacija. Naime, u svom prvom dnevniku su u prilogu o žrtvama NATO bombardovanja i podsjećanju na 24.mart 1999. kazali da je premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić položio vijenac u čast stradalih u Murinu.

Javnosti je poznato da se premijer Krivokapić oglasio u medijima saopštenjem o iskazivanju žalosti stradalima u NATO agresiji ali fotografija koja se pojavila uz to saopštenje i koju su “Vijesti” iskoristile kao današnju je nastala u vrijeme kampanje koalicije “Za budućnost Crne Gore” čiji je on predvodnik bio.

Podsjetimo, iz Ministarstva odbrane je danas saopšteno da je, osim porodicama stradalih zabranjeno polaganje, vijenaca zbog trenutnih epidemioloških mjera protiv virusa korona.

6 Comments
 1. Ivi komentariše

  Da se progura bijednik da čuva njihove pare i moć. Prevarant….

  6
  1
 2. NIKO99 komentariše

  Na platnom su spisku NATO fonda kojim se propagira sloboda govora i demokratija pa ne mogu da pišu istinu. Nekada sam ostavljao komentare na Vijestima pa su mi zabranili pristup stranici za logovanje jer sam bio isuviše rodoljub, gazdi se nije svidjelo. Medijska kontrola je od najvećeg značaja za vladare iz mraka.

 3. cedo komentariše

  trebao je biti covjek i poci u murino i postaviti cvijece poginuloj djeci kao za vrijeme predizborne kampanje je li on isti covjek sada i prije koje licemerje.

  11
 4. kuca komentariše

  Isto ko sto su se Demokrate ponjele u H.novom “referendum i tacka”a poslije izbora “NATOi tacka”tako i ovaj NATO placenik.Sto nam ga crkva uvali jos mi nije jasno kakva je to podmukla igra bila.

  4
  1
 5. Zoran komentariše

  Vijesti lazave i podmukle
  Milovi placenici

  3
  1
 6. Role komentariše

  Ne podržavam vijesti ali vi mi kao istinu pišete, a makse živkoviću

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.