Lavrov čestitao Selakoviću Dan državnosti Srbije

0

– Računam na nastavak dinamičnog bilateralnog dijaloga u cilju produbljivanja svestrane saradnje između naših zemalja i realizacije zacrtanih inicijativa – poručio je šef ruske diplomatije

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov čestitao je šefu srpske diplomatije Nikoli Selakoviću Dan državnosti Srbije, 15. februar.

– Neka ovaj značajan dan za sve građane Srbije napuni njihove domove radošću i nadom za svijetlu budućnost – naveo je Lavrov u čestitki upućenoj Selakoviću u koju je Tanjug imao uvid.

On je istakao da je ubeđen da će Rusija i Srbija u duhu strateškog prijateljstva uložiti maksimalne zajedničke napore radi što skorije pobjede nad pandemijom kovida 19.

– Računam na nastavak dinamičnog bilateralnog dijaloga u cilju produbljivanja svestrane saradnje između naših zemalja i realizacije zacrtanih inicijativa – poručio je šef ruske diplomatije.

Lavrov je zahvalio Selakoviću i na, kako je rekao, toplom dočeku u Beogradu u decembru prošle godine, navodeći da je nada skorom sastanku.

– Želim Vama dobro zdravlje, ispunjenje profesionalnih i ličnih planova, a prijateljskoj Srbiji – sreću, mir i blagostanje – poručio je Lavrov.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.