Laličić: Oni koji iz DPS učestvuju na litijama su zalutali u našu partiju!

1

Poslanica i predsjednica opštinskog odbora DPS-a u Tivtu Jovanka Laličić objasnila je da nikoga neće izbacivati iz partije, ali da su oni koji učestvuju na litijama očito zalutali u DPS.

“Nijesam rekla da ćemo nekoga izbaciti. Ja sam rekla da ne dozvole da se zloupotrebljavaju njihova osjećanja i da moraju se braniti od nasrtaja i kletvi da će biti izbačeni iz crkve i pravoslavlja ako ne budu prisutni na litijama i da te litije postaju političke. Nećemo nikoga siliti da pripada DPS-u ako misli da su litije kao politički skupovi njihov izbor. Litije kao politički skupovi na kojima se kliču pogrdne riječi na račun ove partije, na račun države na račun svih nas koji mislimo drugačije. Njima niko ne smeta da ide u crkve, da se bogu mole, poštujem svakog i vjerske običaje, ali ako učestvuju iz dana u dan na takvim litijama onda su očigledno kod nas zalutali,” rekla je Laličić “Vijestima” .

Ona je prethodno za Radio Tivat rekla da za one koji učestvuju na litiji neće biti mjesta u DPS-u.

Laličić kaže da neće nikoga siliti i primoravati da ostanu u redovima DPS-a.

“Ali ako se opredijele znači nijesu na istom fonu sa nama. Hoću da otvorim oči našim članovima. Niko ih neće prozivati niti će bilo kakve konsekvence snositi ako se opredijele da je to njihov izbor onda hvala im, bili su naši, sada drugačije misle, tu nema ništa loše. Ako ja učestvujem na litiji gdje se kliče dolje država, dolje rukovodstvo, upućuje su kletve, koji je to član moje partije koji želi mene da prokune i sve ostale. To nije vjera po meni”, rekla je Laličić “Vijestima”.

1 Comment
 1. real komentariše

  saka cast svaka vam je na mjestu posteno i bez dlake na jeziku
  nisam odavno cuo da neko posteno nastupi a da je politicar
  gospodjoda ste to napravili poslije referenduma mirna bi nam drzava sad bila ovako morace bit malo muke sa ovim nacionalistima jer su se nakotili od kad nema kosova na nas su se prebacili
  ali ce se isto tako i izut

  1
  7
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.