Lakušić: Mještani Lijeve Rijeke izrazili su veliku zahvalnost rukovodstvu CEDIS-a koje je prepoznalo njihove potrebe

0

U Lijevoj Rijeci, malom mjestu u opštini Podgorica, CEDIS (Crnogorski elektrodistributivni sistem) sprovodi opsežne radove na unapređenju elektrodistributivne mreže. Ova akcija uključuje zamjenu starih drvenih stubova sa novim betonskim, kao i postavljanje samonosećeg kabla, što će značajno poboljšati pouzdanost i kvalitet elektrosnabdijevanja u ovom kraju.

„Dosadašnja elektrodistributivna mreža u Lijevoj Rijeci bila je zastarela i podložna čestim kvarovima, posebno tokom loših vremenskih uslova. Stara mreža, sa drvenim stubovima, nije mogla da izdrži opterećenja savremenog načina života i sve veće potrebe za električnom energijom. Ovi radovi će doprinijeti ne samo boljem snabdijevanju strujom, već i bezbjednosti stanovnika, jer su betonski stubovi i samonoseći kablovi otporniji na vremenske nepogode i manje skloni oštećenjima. Mještani Lijeve Rijeke izrazili su veliku zahvalnost rukovodstvu CEDIS-a koje je prepoznalo njihove potrebe i preduzelo konkretne korake da poboljša kvalitet života u njihovom mjestu“, navodi se u saopštenju.

„Drago nam je što nas CEDIS nije zaboravio, za razliku od drugih institucija. Ovo je velika stvar za nas, jer smo do sada često imali problema sa strujom, posebno u zimskim mesecima,“ rekao je jedan od mještana.

„CEDIS je ovim radovima pokazao svoju posvećenost unapređenju elektrodistributivne mreže i brigu za sve građane, bez obzira na to koliko su udaljeni od glavnih centara. Ova modernizacija je dio šireg plana obnove i unapređenja elektrodistributivne mreže širom Crne Gore, koji ima za cilj da obezbijedi stabilno i kvalitetno snabdijevanje električnom energijom za sve korisnike. Završetak ovih radova će značajno poboljšati kvalitet života u Lijevoj Rijeci, omogućavajući mještanima da imaju pouzdanije elektrosnabdijevanje i veću sigurnost. Ovo je važan korak ka modernizaciji cjelokupne elektrodistributivne mreže na području ljevorečkih sela i primjer kako jedna institucija može pozitivno uticati na svakodnevni život svojih korisnika“, zaključuje se u saopštenju predsjednika „Udruženje Vasojevića Vaso“ Zorana Lakušića

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.