Lacio spremio ponudu za Silvu- plata 12.000.000 eura

0

Povratak u Ligu šampiona posle više od decenije čekanja definitivno je podigao apetite na Olimpiku. Danima unazad piše se da sportski direktor Igli Tare i trener Simone Inzagi intenzivno rade na dovođenju Davida Silve, a mediji u Italiji stigli su i do zanimljivih detalja koji pokazuju samo koliko je interesovanje Nebeskoplavih zapravo veliko i ozbiljno.

Naime, medijska kuća Sport Medijaset javlja da je Lacio za Davida Silvu spremio ponudu koju teško da će moći da odbije. U pitanju je plata od 12.000.000 evra! Odnosno, 4.000.000 evra godišnje, za ugovor na tri sezone, zajedno sa pratećim, lako dostižnim bonusima. Takav ugovor se ne pamti na Olimpiku, a ako Silva prihvati uslove postaće ubedljivo najplaćeniji igrač Lacija ispred Sergeja Milinković Savića i Ćira Imobilea.

Podsetimo, s Čizme je već moglo da se čuje i pročita da se Silvi jako dopada ideja da karijeru nastavi u Laciju posle desetogodišnjeg boravka u Mančester Sitiju gde je postao živa legenda kluba. Boju dresa ne bi menja, a bio bi i učesnik Lige šampiona naredne sezone. Osim toga, Tare i Inzagi mu garantuju ulogu prve zvezde tima, a njegov dolazak mogao bi ozbiljno da podigne šanse Lacija da naredne sezone bude još ozbiljniji kandidat za Skudeto.

Silvu takođe zovu Valensija i Betis, kao i neki klubovi iz Saudijske Arabije i Emirata, a pitanje je da li bi mu još neki klub u Evropi, ako isključimo one najbogatije, dao toliko novca za ugovor.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.