KURVE SU MNOGO MORALNIJE

0

Piše: dr Petar Milatović Ostroški

Dragi rođače, najcrnje Crne Gore predsjedniče, znam da baštiniš komunizam i titoizam, za razliku od mene, ali ja, kao zakleti antikomunista i osvjedočeni antititoista, moraću da branim Tita i komunizam od komunističkih „antikomunista“ i od komunjarskih „antititoista“ koji sada napadaju mrtvog Tita. Reče mudri narod, lako je mrtvom vuku mjeriti rep.

Od ta dva ljudska otpada mnogo su moralnije kurve u javnoj kući. Sav taj ološ danas je napunio parlamente, lokalne i globalne, pa i crkve pretvarajući ih u Augijeve štale. Tako je to kad prazni ljudi napune crkve da bi ih iznutra oburdali.
Zato se pametni, razboriti i obrazovani distanciraju od tog polusvijeta s lijeva, desna i po sredini, od vrha do dna i obrnuto, sa krstom, polumjesecom Davidovom zvijezdom, ili bez ičega od svega toga.

Ne treba ti dalje ići, pođi od svog odnog mjesta do mog i široj okolini, a tako je, vjeruj mi na riječ diljem Crne Gore koja postaje sve crnja i gora.

Poslije Tita morali su na operaciju debelog crijeva Momir i Milo, pa se bojim da ćeš i ti morati na operaciju slijepog crijeva, da izvadiš sve one kojima samo cipele vire.

Ne smijem mom prijatelju, bečkom univerzitetskom profesoru Van der Belenu da odgovorim na pitanje: – Petre, kakav ste vi to narod?!

Ne smijem, ali pred svojom savješću smijem i hoću.

Nikakav, pokvaren nam je genetski kod baziran na rajetinskom sindromu.

Sa takvom karakteriogijom se ne ide u Evropu već u Afriku, ali ne svuda u njoj.

Da zaključim, kurve su mnogo moralnije.

On bar ne blebeću svim mušterijama iz javne kuće o svom kurvarskom moralu kao mnogi naši veselnici i u duši bijednici.

(Mišljenja i stavovi objavljeni u rubrikama „Drugi pišu“ i „Kolumne“ nisu nužno i stavovi redakcije portala „Borba“)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.