Kup Crne Gore: Novljanke iskusnije, Baranke željne dokazivanja

0

Bijelo Polje će u petak, 29. marta, biti centar crnogorske odbojke – u SC „Nikoljac“ odigraće se finalni mečevi Kupa Crne Gore u obje konkurencije. Tim povodom, održana je konferencija za medije u prostorijama OSCG.

Odbojkaški program otvoriće žensko finale, u kom će se od 17 sati sastati aktuelni osvajač duple krune, Herceg Novi i rekorder po broju pehara i finala, sedmostruki osvajač Kupa, Luka Bar.

„Drugu godinu zaredom igramo finale Kupa i favoritkinje smo, a to samo po sebi nosi veliku težinu. Ali, zaista mislim da ćemo finale odigrati na najvišem nivou i da ćemo dati sve od sebe da osvojimo prvi trofej u sezoni. U jako smo dobrom ritmu i atmosfera u timu je odlična”, rekla je kapitenka Herceg Novog Ralica Vasileva.

“Luka Bar je kvalitetna, zasluženo je u finalu Kupa. Odigrale smo dvije utakmice protiv njih i znamo šta nas čeka, na šta bi trebalo da se najviše fokusiramo i sa kojom taktikom da izađemo. Poslije našeg finala igraju i muškarci, sigurno će biti dosta toga da se vidi”, poručila je Vasileva.

Kapitenka „sirena”, Dušanka Petrović, vjeruje da će finale biti zanimljivo.

„Drago mi je da smo u finalu Kupa, to je donekle i tradicija. Naporno smo trenirale u prethodnom periodu, dobro smo se spremale. Mlada smo ekipa i željna dokazivanja, nadam se da ćemo to pokazati u finalu. Nastojaćemo da u utakmicu protiv Herceg Novog uđemo maksimalno fokusirane, kako bismo iskoristile svaku šansu koja nam se ukaže. Rival je iskusnija i kvalitetnija ekipa od nas. Sigurna sam da borba neće izostati i da će ljubitelji odbojke u Bijelom Polju uživati”, kazala je Petrović.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.