Krivokapić pravi alibi, preči mu Brisel od naroda: Ako rasformiramo SDT, kazniće nas EU

48

Stav svih u Vladi je da su izmjene zakona o tužilaštvu su neophodne, ali naša obaveza prilikom donošenja sistemskih zakona koji se tiču vladavine prava je da budu konsultovani naši partneri. A to znači da treba imati širu raspravu, uključiti eksperte EK i uvažavati mišljenje Venecijanske komisije, saopštio je danas predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić.

Vanredno obraćanje premijera Zdravka Krivokapića prenosimo u cjelosti.

Moram danas da vam se obratim sa porukom koja je vezana za stav Vlade povodom davanja mišljenja o dva zakona o tužilaštvu. Razlog našeg obraćanja je vrlo jednostavan. Opredjeljenje Vlade je vladavina prava i poštovanje svih međunarodnih sporazuma. To znači da ako Crna Gora treba da bude sljedeća članica EU, moramo poštovati sporazume koje smo potpisali. Da li su ovi zakoni potrebni?! Da li su ove promjene neophodne?! Odgovor svih u Vladi je vrlo jasan: Da! Razlozi za takav odgovor leže u činjenici da svi građani Crne Gore, odnosno većina građana Crne Gore misli da je Tužilaštvo neefikasno i da bi trebalo da radi kvalitetnije. Naravno, prva premisa koja građanina interesuje jeste rezultat rada. Vi znate da su mnogobrojne afere koje se tiču Tužilaštva takvog karaktera da bi svaki građanin donio odluku: Da li je bilo političke korupcije u aferi „Snimak“? Da li je bilo političke korupcije u okviru afere jedno radno mjesto – četiri glasa? Da li je afera „Abu Dabi fonda“ toliko teška da se ne može sagledati i racionalno procesuirati? Da li je afera koju je pokrenuo ANB, a tiče se nestanka odgovarajuće dokumentacije, toliko teška za dokaz, ako znate da dokumentacije nema? Onda znate da je to neko uradio, pa je zadatak Tužilaštva da vrlo brzo to procesuira. Mi ovih dana imamo „curenje informacija“ koje je direktno vezano ili za Tužilaštvo, ili za Specijalno policijsko odjeljenje. Ako je to tako, onda je naš odgovor: Da!

Ali! Uvijek postoji to „ali“ na koje moramo da se osvrnemo! Naša obaveza prilikom donošenja sistemskih zakona koji se tiču vladavine prava, na osnovu privremenih mjerila 3, je da budu konsultovani naši partneri. A to znači da treba imati širu raspravu, uključiti eksperte EK i uvažavati mišljenje Venecijanske komisije. To je naša obaveza! Ovoga puta, predlagač zakona je Skupština i mi smo od Skupštine dobili 5. februara te zakone o kojima smo dali svoje mišljene. Ovo znači da nismo imali dovoljno vremena niti mogućnosti da sve naše partnere na pravi način informišemo o potrebama i načinu donošenja ovih zakona. Niko ne spori kakav je karakter ovih zakona. Svi spore samo proceduru i način donošenja ovih zakona. Takođe, mi smo svjesni da postoji Ustavna obaveza (mogućnost) da jedan poslanik može predložiti zakon. Ali zakoni ovoga karaktera moraju da uvažavaju mišljenja drugih, pa tek onda da budu usvojeni. Sve drugo je pogrešan put! Mi ne želimo da idemo pogrešnim putem. Zato je naša obaveza da ukažemo da Skupština mora da vodi računa da prilikom donošenja ovih zakona da uključi sve zainteresovane strane.

To ovoga puta nije bilo. Mi se zalažemo za evropske vrijednosti i standarde i ako to tako prihvatimo, onda ćemo biti vrlo brzo na pragu Evropske unije! A ako se toga odreknemo, a vrlo nam jasno partneri kažu da bi ovakvim usvajanjem zakona prešli crvenu liniju, to znači da u dosadašnjim izvještajima koji su bili takvog karaktera da je uvijek ključna riječ bila „zastoj“, ovoga puta bi ta riječ bila „nazadovanje“. To „nazadovanje“ ne bi omogućilo da u brzom vremenskom periodu odradimo sve aktivnosti koje smo zamislili, i način podrške bi bio drugačiji. Naravno, svi želimo da što prije Tužilaštvo radi punim kapacitetima, ali najbolje je na kraju da vam kažem ono što poručuje naša narodna poslovica: „Preko preče, naokolo bliže“!

48 Comments
 1. Pera kojot komentariše

  Pa glasajte vi zakon,briga vas. I onako ve zelite samo u Šizojev svet.pa da zadužimo svi po valjak i u H20 na dnevnicu kod naseg Vojvode. Kad ste krenuli da vodite drzavu ,znali ste sta su prepreke.ali Pipin i Šizojeva ekipa znaju samo da burukaju…ip

  12
  62
  1. kuca komentariše

   Gadi mi se ovaj covjek vise nista necu komentarisati niti me je vise briga, ni izlaziti na glasanje dok se on ne smijeni.

   96
   9
   1. Dejan komentariše

    Bezmudi profa opet dibijo packe od Costa ici sa treceg sprata ambasade.

    49
    3
    1. Eric komentariše

     Uradi sta si zapoceo nemoj biti izdajica Amfilohije Te samo posmatra ako izdas big ce ti naplatitu izdaju

     12
     1
   2. Skener komentariše

    APSOLUTNO SI UPRAVU.GLASAO SAM GA,ALI NIKAD VIŠE.TAČKA.

    15
    2
  2. NikšićGolijaKiM komentariše

   I ja se zalažem zaprave evropske vrijednosti da smo svi građani prvog reda a niko drugog ili trećeg reda kao što su SRBI u CG gospodine lažni vjerniče, lažni pravdoljupče !!! Ta Evropa je svih ovih godina izgovarala da je CG država na koju svi iz regiona treba da se ugladaju ali znaš li po čemu lažni vjerniče Krivokućo?! Pa po tome što će bezpogovorno slušati Njemačku i GBR i sprovoditi sve njihove spoljnopolitičke planove… e zbog toga su oni hvalili CG, NESREĆO od premijera!!! Šta je sad sad sa tim evropejcima pa štite najveći međunarodni kriminalni klan u svijetu, najveći, jer je cijela CG jedan veliki kriminalni klan sakriven i prekriven u legalnost državničkih funkcija počev od kriminalaca tužilaca, policajaca, vojske, sudija… svi oni su udruženi u jedan ogromni kriminalni klan i stoga su najveći kriminalni klan u svijetu jer je čitava država uvučena u kriminal a uz to raširene svoje pipke ima u svakoj državi iz našeg okruženja NESREĆO od premijera!!! Vi lažni premijeru, lažni vjerniče, lažni čovječe vi ste saučesnik u očuvanju tog kriminalnog klana punog; ubica, lupeža-kradljivaca… a sve pod izgovorom da želite sačuvati evropske vrijednosti!!! Ne, baš vas briga za evropske vrijednosti i baš briga evropu za istinske evropske vrijednosti… vi želite sačuvati vašu kukavičku glavu od onih koji vam tajno prijete i zato ste se izopačili a uz to imaćete neku korist i koliko toliko neku moć jer, od kad ste zasjeli na tu stolicu osjetili ste nevjerovatan osjaćaj moći i onda ste zaboravili sve; šta to znači biti iskren vjernik, šta to znači biti dobar i častan čovjek, šta to znači voljeti iskreno svoju zemlju… sve ste to zaboravili i predali se đavlu ne želeći da ovu zemlju dovedete u red i da postanemo normalno društvo!!! Vi ste NESREĆNIČE krivokućo najveći krivac za vakvo stanje jer ništa nijeste učinili da se razbije i rasformira ta rulja ubica i kradljivaca ove zemlje, oni su ubili ovu zemlju i sve čojsko u njoj tako da ste vi sad glavni i odgovorni i zato ćete i vi jednog dana morati odgovarati za očuvanje mafijaške vjske sa odredima ubica i kradljivaca !!! SRAM VAS BILO NESREĆO KRIVOKUĆO!!! ŽIVIO DF!!! ŽIVJELA ČASNA I POŠTENA CRNA GORA!!! ŽIVJELA SLOBODA!!!

   73
   6
   1. LipaLipa komentariše

    … u cemu problem Golija, … podrzavas evropske standarde, ali, … to ali, ne dozvoljavate prmijeru, … mene sramota bre sto premijer, … proste, najprostije srvari, … mora da objasnjava poslanicima vlasti, … necete da slusate nemce, evropu, … ocete zarade 7/8 vece od nasih, … od kredita dobijenih od zapadnih banaka, … ne stite evropejci, nase kriminalce, … stite sovoj nacin poimanja, zivota, … ako cemo(ja licno nikad) sa njima, … onda po nasim pravilima, … “moja kuca moja pravila” … sto je tu problem, no ce vasa pravila, volju … nece presednik i njegova
    kamarila pobjeci, … bice za koji dan novi tuzioci, … vidite kako i sto u NK, … nista od manda(“srecnik”) ministar, meni taman, … aj’ zdravo, …

    3
    34
    1. Ivi komentariše

     Picousti je čudo za bocoustog.

     24
     3
    2. NikšićGolijaKiM komentariše

     @LipaLipa
     Kakvu čovječe zaradu nećemo?!!! Evropsku, je li?!! Ne zanimaju me pravila gdje nema pravila tj. zakona koji će se poštovati i izvršavati?! Prvo ta EU ne poštuje sopstvene zakone već ima dvosruke standarde i nemoj mi ti pričati o zaradama i poštenju te takve EU?! Da je htjela ta EU da se ođe suzbije kriminal i korupcija to bi i učinili sa pritiskom na DPS ali oni to nijesu iskreno željeli već su ih proglašavali primjerom u regionu samo zbog sopstvenih njihovih spoljnopolitičkih interesa, niko normalan nije ćorav da to nije uvidio i gledao svih ovih godina!!! Ako je cijena da nikad ne uđemo u tu takvu EU sa cijenom takvom da moramo zašttititi kriminace, ubice po srnoj gori onda ja bram da dovedemo mi našu zemlju u red i poštovanje zakona i da svi budu jednaki pred zakonom i uroeđenje naše država i zato mi se onda je*e za tu takvu EU!!! Mi smo zemlja od 500 hilj. stanovnika i ako je to cijena ona da se okrenemo Rusiji, Kini, Indiji, Brazilu i tim mnogoljudnim zemljama u koje ćemo moći izvoziti i sa njima sarađivati i eto nas onda kao najbogatija zemlja na svjetu sa naših 500 hilj stanovnika ako se okrenemo radu, otvaranju fabrika, pokretanju proizvodnje, turizam za Ruse, Kineze koji mogu doći u milionima ako mi stvorimo uslove za toliko ljudi…. sve se može ako hoće i bez te takve usrane EU ako ta EU ucjenjuje našu zemlju samo da sačuva njihove saradnike u liku DPS-a!!! Zar je to toliko nevidljivo da EU jednostavno želida sačuva DPS jer ih je taj DPS slušao svo vrijeme oko spoljne politike i sad oni njima vraćaju to malo duga!!! Ako su to sadašnji standardi EU koji su zasnovani na; nečojstvo, poltronstvo, neljudskost… meni ne treba takva EU i sretan im put!!! Evropa nije više što je bila i evropejci su se izopačili poput SAD i ja takvo čovječanstvo ne želim da pratim niti da se takvom čovječanstvu klanjam!!! Crna Gora i naši stari CRNOGORCI=SRBI nikada nijesu ljubili lance do onog momenta kad je kralj Nikola poptpisao kapitulaciju e od od tada sve je krenulo naopako; komunizam, rušenje Njegoševe kapele, komunistički teror, DPS teror itd. HOĆEMO SLOBODU A NE ROPSTVO BILO KOME!!!

     38
     1
     1. LipaLipa komentariše

      … imaju li ili nemaju poslanici 7/8 vece zarade od nas !, … mislim naravno na narod, zaposlene u NK, … sto se pravis mutav, … kao da si poslanik df !, … evropska pravila za nih(EU), pa i ti to kako kad, … no prvo pravilo, njihovi intresi, … interes njihov bog, od vazda, … nasa volja ocemo li tamo ili ne cemo, …oni se sigurno ne ce promijeniti, radi nas, … sto je tu problem ?, … to sto smo se u to kolo uhvatili, … nas problem, je li tako !, … mi resavomo svoje probleme, po njihovim pravilima ! … ponesto oni “poglade” i to naplate !, … tako u prevodu glase njihova pravila, … ocemo ili necemo, nema preegovora o tome, … ovi toboz “pregovuri” su usaglasavanje sa … njihovim pravilima, ni milimeter manje ili vise, … bojim se da ste se kasno sjetili da postoji i druge integracije, … mozda, Rusi, ako vrate nase dugove, … eventualno garatuju, nftom, gasom, zlatom, … no koliko smo mi iskreni, posebno Vucko, … vise oni vjeruju, keru, nego Vucku, … pa oni se njemu i ne obracaju, vec narodu, srbskom, …( ko bre brani KiM, ruski veto),… kao i nas premijer onomad, nije corav, … to sto misle trojka (manda, medo, milan) macku o rep, … pa evropa nih ne bi pustila u stalu, … to je Golija moj “dobri” nasa real situacija, … bar dok je dps i fronta, … aj zdravo, …

      1
      18
     2. NikšićGolijaKiM komentariše

      @LipaLipa
      Prvo: zašto spominješ sad “Vučka”? Ne zanima me ko je predsjedik Srbije već me zanima cjelokupan srpski rod a ponajprije mi u Crnoj Gori kao što mezanima moj rod srpski tako me zanima da i ostali žive blje ali da ne vrijeđaju niti igraju podmukle igre prema nama i da podržavaju DPS i mafiju i one koji su pokrali i uništili CG?! Šta sad uplićeš Vučića u naš problem da nam možda nije kriv Vučić što je Krvokuća najpodmukliji čovjek u CG ili što DPS hara 30 god. Crnom Gorom?! Ne želim da tražim krivce u drugima već u nama samima u CG i ostavite se više napadanja drugih štiteći DPS i podmuklog Krivokuću!!! Što se tiče poslanika i plate, nemoj mi samo reći da propade Crna Gora zbog plata poslanika, daj čovječe jako si podmukao i zlonamjeran do koske! A ako je to najveći i glavni problem u Crnoj Gori onda mi možemo da pjevamo i slavimo SLOBODU i našu sreću?!!! Pa i plate poslanika će doći na red ali prvo ono najvažnije da se započne a to neda gospodin lažni vjernik Krivokuća i da se rasformira SDT pa onda na taj način i sve ostalo, policija, sudstvo itd. ali Krivokuća i ti koji gapodržavaju popout tebe ne date da se krene naprijed i počnemo se oslobađati ubica i kriminalaca u CG! Kome vi mažete oči sa EU tako prikrivajući vaše izdajničko i poltronsko ponašanje sve zarad toga da se sačuva DPS kriminalna hobotnica u CG?!!! Hocete u evropu sa tom huntom ubica i prevaranata a kao evropske vrijednosti su na prvom mjetu?!! Nemaviše evropskih vrijednosti osim ovih oizopačenih vrijednosti koje je počela promovisati ta lažna EU vrjednost koja je samo vrijednost za njihove interese ne i za naše i kraj priče o EU vrijednostima je već viđena evo min. 20. god kad oni mogu da hvale kriminalnu bandu DPS-a i hvale CG vrijednosi a u isti mah kritikuju kriminal i korupciju u CG, pa ko je ođe lud i ne vidi da se EU sa Crnom Gorom doslovno sprda što je sad i potrvrdila protiveći se tome da se rasformira SDT tj. tužilaštvo koje štiti kriminal u CG?!!! Pokušavate odbraniti poganog i podmuklog Krivokuću ali jednostavno koliko god ga vi branili on sam sebe ukopava svojim potezima i pokazuje koliko je zao i podmukao čovjek! Taj ovjek je poslat od đavola u crkvu da bi nas sve uništio. Možda će to zvučati smiješno ali to je samo asocijacija na zlog čovjeka koji radi protiv svog naroda i svoje zemlje!!! ŽIVIO DF!!! ŽIVJELA ČASNA i POŠTENA CRNA GORA!!! ŽELIMO DA DF OTKAŽE PODRŠKU OVIM IZDAJNICIMA A POTOM IZAĐEMO NA ULICE JER JE VIŠE DOSTA PREVARA I OBMANA!!! ŽIVJELA SLOBODA!!!

      12
      1
     3. LipaLipa komentariše

      … Colija ,,, kakva veze ima organizacija tuzilastva … sa njenim ljudskim rersusima, … ako tuzilastvo po evropskim standarima, … nema razloga da se to rusi, … stvaraju problemi gdje ih nema, …jenostavna logika, neoboriva, … izborom celnih ljudi, otpocinje resavanje problema, … to trazi evropa i u pravu je, … ovim predlogom zakona se daje pogonsko gorivo, … dps, komite, odlazecim tuziocima, i sl. … izgeda da je to i cilj, stvaranje problema, … a ne srpljivo iznalazenje rjsenja, … moj zakljucak, dps i df oce povod za “svadje”, … Vucko pomenut u drugom kontekstu, … no zdusno “pumpa” i za ovaj, … pravi opstrukcije oko ambasadora Bozovica, … umjesto da postavi drugog, … u cemu problem, ako smo braca, … kriminalce ce ganjati (dug put) novi tuzioci, policija i sl, ,,, necemo mi tako brzo u EU, ako ikad, … dps niko ne moze, sacuvati, nece ih narod, … nemate povjerenja u narod, … sve sto pises iscaseno, slika i prilika df, … malo vise vjere u nas, narod, … niste vi iz df popili pamet svijeta, … nas, narod svi u evropi, rado, … meda, milana, andriju niko, bre ! … zmijenjene teze, zarad “nephodinih’ svadja, podjela, … znaci jos jednom, ne rusi se ono sto je dobro, standard, … sistem tuzilastva, no se vrsi, izmjena, “trulih jabuka” u njemu, … pdelozeni zakon neprimjeren, ma ludilo, … ko predlaze, zakone koji bukvalno ludilo, … ne moze biti drugo nego lud, … ludilo i sto vama sad prmijer pokvaren i izdajniki sl. …no ko gubi ima pravo da se ljuti, … ali nema pravo da izaziva, podjele, svadje, … rusi drzavu, vara narod,.. sve vec vidjeno moj Golija, … aj’ zdravo, …

   2. Tajci komentariše

    Svaku rijec potpisujem. Ono sto radi premijer je u najmanju ruku sramotno. Glumatanje velikog vjernika je teska zamka. Cak i oni najokoreliji kojih je bilo koliko hoces, koji su papagajski ponavljali nekih 200 dana nakon ovog stvarno mogu da zacute. Ovome je malo i 200 godina da nesto ucini. U stvari ucinice on mnogo ali da zastiti kriminalce. Mogu svi da dislajkuju ali je jedno tacno. Medojevic je od pocetka na zalost bio u pravu.

    62
    2
    1. NikšićGolijaKiM komentariše

     @Tajči
     Taj lažni vjernik nikad nije ni bio iskreni vjernik već vjernik iz koristi, a to je sad pokazao svojim činjenjem jer, niti jedan iskreni vjernik neće, lagati, varati, jedno pričati drugo raditi… niti bi pravi i iskreni vjernik sarađivao sa kriminalcima i njih nazivao “UVAŽENI” kao taj “vjernik” što naziva onoga koji nas je zatvarao, tukao, maltretirao i krao i pokrao ovu zemlju. Taj Krivokuća je sve samo nije častan čovjek!

     39
     1
    2. Ratka komentariše

     Zivio Medo l Demokratski Front. Oni imaju brzi i kraci put da se uhvate u kostac ca kriminalcima. Zato ih nijeste htjeli u Vladu. Sve druge price su za malu djecu. Ovdje neko ima drugi plan, ili nema petlju. Da je premijer odrzao govor kriminalcima kao direktorima skola, onda bi narod imao drugo misljenje. Nemoze se opravdavati procesuiranje zbog obimnog posla. Taj posao je najbitniji povratiti ukradeno Drzavi a Spuz ce biti sledeca instanca. DF se nebi libio, niti odlagao obracun sa kriminalom i drzao govore za malu djecu. Svako me je jasno koga prvo procesuirati. Zivio DF i cio posteni narod Crne Gore.

     13
   3. NikšićGolijaKiM komentariše

    DF i koalicija ZBCG treba da sjedne i da se dogovore oko zajedničke izjave za javnost i onaj dio naroda koji im je dao glas i da se obrate javnosti tako što će objaviti da DF i ZBCG više neće podržavati ovu vladu jer nečovjek od premijera javno i bez srama podržava DPS i mafiju u CG a mi koji smo glasali za tu koaliciju nijesmo niti podržavamo ove poteze prodanog krivokuće!!! Sad gospodo iz ZBCG i DF-a imate priliku da se ogradite od premijera i jasno kažete narodu ko je to otvoreno stao na stranu DPS-a i da vi nećete u tome da učesvujete i da su Krivokuća i Dritko direketni krivci i podržavaci DPS mafije i fašista!!! Ne zanima nas više čišćenje biračkog spiska jer čišćenje nije ni počelo a IZDAJNIK KRIVOKUĆA svaki dan sa njegovom ekipom “experata” radi protiv naroda i ove države!!! Vi iz koalicije ZBCG a posebno vi iz DF-a zbog kojih smo većinom i glasali tu koaliciju morate prekinuti sa ovom SRAMOTOM i javno se obratiti građanima i obavijestiti ih da više ne dajete podršku ovoj vladi pa nek traže podršku od DPS-a i nek narod vidi sa kim sarađuje taj lažni vjernik Krivokuća?! Sad je vrijeme da vi njih počnete ucjenjivati za podršku i sad vi tražite da oni vas slušaju jer ovo je gore od najgorih… mene lčno kao čovjeka veća je sramota od ovih ucjena i vašeg ćutanja od vladavine DPS i zatvora ako tako mora biti… draže mi je i da nas pobiju nego da ćutimo na ove prevare, ucjene i poniženja!!! Ovo je gore od robovanja, parkao rob ću se boriti protiv ugnjetača (DPS) ali neću pristajati na poniženja od podmuklih Krivokuće i Dritka!!! Neka Krivokuća sarađuje sa DPS-om i neka im DPS aje tu potrebnu podršku za vlast jer vi to više gospodo iz ZBCG ne smijete jer nas sve obrukaste ovim poniženjima kojima nas izlaže lažni vjernik Krivokuća!!! Pozovite narod na ulicu i da prekinemo više sa ovim, ako je taj lažni vjernik Krivokuća sve činio da nas ponizi onda mu i dajte to, želimo da idemo pred skupštinu i iskažemo svoj revolt svakodnevno dok premijer ne napusti tu funkciju!!! DOSTA JE VIŠE ROBOVANjA OVOJ ŠUŠI koja se nikad nije vidjela svih ovih godina pa je došao sada da ponižava narod koji je glasao za SLOBODU!!! Ako vi iz ZBCG i DF-a ne otkažete podršku ovom prevarantu i ovoj pevarantskoj vladi ja prvi neći izaći na izbore u NK niti moja porodica a pozivaću i mnoge druge da ne izlaze i objašnjavati im razloge zbog čega jer je ovo prevršilo svaku mjeru !!! NE ŽELIMO VIŠE DA SMO ROBOVI KAKO KO DOĐE NA VLAST!!! DOSTA JE VIŠE VAKODNEVNOG PONIŽENJA PO NIKŠIĆU I HAPŠENJU SRBA DOK PREMIJER ĆUTI i kao šlag na tortu sada ne želi promjenu SDT-a!!!! DOSTA JE VIŠE ROBOVANJA!!!!

    37
    2
  3. Listantisatanista komentariše

   Do 2032 niko neće ući u EU, a sama EU će promeniti hiljadu politika.
   E, sad, dobro je, Srbi, što više nemate opravdanja. Koga prevare 3 puta, zaslužio je.
   Zato, ZBNk i ni jednog glasa drugima 🇷🇸

   23
  4. Dragan komentariše

   Izglasajte vi zakon pa onda pričajte sa VK i EU. Zajebite više tu priču. U CG živi narod koji hoće promjene. Vaše je da hapsite lopove i oduzimate pokradeno. Dosta je više komunjarske demagogije. Ako nesmijete ostupite.

   30
  5. Ivi komentariše

   U pravu si Pera kojot. Neka ruše ovu pometinu, Milivoje e zatvoriti čitavi DF i Demokrate. Stresimo ga, ometlajmo ga.

   16
  6. Kontra revolucija komentariše

   Cime jado da vas kazni EU !.
   Kaznjeni su Srbi/ Crnogorci vec odavno sa Djukanoviem a sad sa tobom i Abazovicem !.
   Ima li vece kazne od izdajnika i zapadnih ulizica ?.

 2. wd40 komentariše

  Ako i dalje mislite podrzavati Krivokapica jebite se svi zajedno sa njim, narod ne pravite budalama ovo je preslo svaku mjeru.

  73
  1
 3. novčić komentariše

  I šta možete osim da kukate, Crnogrci će vas vratiti na fabrička ako išta krenete na silu i ovako ste prešli crvenu, tu Vam pomaže i Brisel, znaju da ova Vlada nema nikakvu vlast osim na twiteru, to samo čuvaju manjinu (Vas) od poteza koji joj nisu dobri za zdravlje, a već je ugroženo mnogim vašim potezima. Razmišljajte o posledicama i bliskoj budućnosti.

  23
  8
 4. Tajci komentariše

  Krivokapic od pocetka stiti kriminalce. On je najveca prevara biraca ikad vidjena. On je sramota xa svakog ponosnog covjeka koji je dao glas koaliciji koju je predvodio..

  67
  4
  1. vrteskooom komentariše

   Pa Daka i Vukšić su godinama umješana i uvezana OKG, o kojima postoje dosijei. Tako da sa njima ko sarađuje takav je. Sad da li je taj dosije našao Vikš i pokušao sakrit druga je priča, ali ko zna i je li tamo.

   22
   3
 5. Nera komentariše

  Svaka vlada je ogledalo naroda koji ih je izabrao.

  23
  2
 6. Ja komentariše

  Neverovatno

  48
 7. Ja komentariše

  Kakav jad od vlade i kakav jad od nas naroda,neznam samo što makar df ne priprijeti izlaskom iz vlade,ništa dosad df tražio nije sad im evo prilika da se dokažu.ovu vladu ovakvu treba oboriti pa neka djavo nosi.ovo je smiješno ljudi kako se sprdaju sa nama ova gamad u čast izuzecima

  43
 8. Kosto komentariše

  Ovo je sramota

  35
  1
 9. Ja komentariše

  Neznam koga lažu bre koja eu koga int bre više ta eu,vidjeli smo ih sad u pandemiji ko je eu jedni drugima ispred nosa sve uzimali,nož u ledja zabadali.njemačka sad svima u eu zatvara granice ,javašluk.kakvu oni nama šarenu lažu prodaju prwko te eu.
  Preko eu zapad nam prodaju tu njihovu demokratiju koja nam je svima dobro poznata.oni hoće da batinu zadrže pa po bilo koju cijenu,oni na narod ne misle.
  Zato bi oni ako misle na narod morali glasati ovaj zakon a eu jeb.m im mater svima

  35
 10. Ja komentariše

  Katastrašno šta se dešava

  34
 11. Rade komentariše

  Krivokapocu ti si jos jedna u nizu prevara za Srbe u CG

  42
  1
 12. LOLO komentariše

  MA VI STE JEDNE OBIČNE KUKAVICE. MI SMO KAŽNJENI NEMA KUD VIŠE.

  41
 13. Ivi komentariše

  Strašno, strašno. Kuću bez papira, neuvedenu, da ne pričamo za maltretiranja ljudi prvo DF sad Demokrate. Strašno, podržavati kriminalno ponašanje, strašno! Idi ti i Milivoje, sramotno, grlio ga je Amfilohije. Zamislite da je živ da ovo gleda!

  29
 14. Novopečeni Staropodgoričanin komentariše

  Za ovog je dovoljna jedna riječ: IZDAJNIK

  31
  1
 15. Rade komentariše

  Po toj logici nama ne trebaju ni Skupština ni Vlada, jednostavno ćemo raditi kako kažu Brisel i Vašington. Po Haradinaju tako rade i Albanci i ne boli ih glava ni zašta, samo slušaj i ćuti. Srbi u svojoj istoriji su uvijek mislili svojom glavom.

  27
  1
 16. serdar komentariše

  svega sam se nagledao u politici ali ovakvog ljigavog čovjeka nisam do sad vidio. Ovaj će svu našu borbu i pobjedu na zadnjim izborima da prospe. Njemu je veći neprijatelj nova skupštinska većina nego DPS . BRUKA.

  29
 17. Nevena komentariše

  Briga nas za EU! Trebamo da gradimo novu, bolju CG, a ako se budemo “držali za suknju” EU, nećemo daleko dogurati!

  26
  1
 18. MIKI komentariše

  KRIVOKAPICU MOLI TE NAPACENI I PREVARENI NAROD DA PODNESES OSTAVKU.AJDE ZDRAVKO AKO BOGA ZNAS.

  27
 19. Realan komentariše

  DA VIDIMO HOCE LI DF OBORITI VLADU.JA LICNO MISLIM DA NECE.ZATO STO NIJESU SIGURNI U SEBE VISE.TO JE OCIGLEDNO.AKO I DALJE BUDU DAVALI PODRSKU OVAKVOJ VLADI TO CE IH SAMO URUSAVATI.ZAISTA NEZAVIDNA SITUACIJA ZA NJIH.AKO GRIJESIM UNAPRIJED IM SE IZVINJAVAM.U GLAVNOM VISE NI JEDAN IZGOVOR NI ,,TIKA TAKA,,MILANOVO NECE IMATI TEZINU.

  10
  6
 20. Bato komentariše

  Ja ti sad kažem,kao neko ko te podržavao od starka… GOSPODINE PROFESORE..
  NE SERI….
  SLUGO RASPALA
  ILI SLUŠAJ BARO…ILI TE TREBA NAJURITI GOVNJENOM METLOM….

  12
 21. Bokelj komentariše

  Nagledali smo se raznih prevaranata i hohštaplera ali je g. Krivokapić, nema sumnje, nadmašio sve. Šojić je za Krivokapića mala maca. Zbog čega nam MCP ovo radi. Prvo nam je 1998. godine nametnula jednog monstruma, a 2021. godine drugog, možda monstruoznijeg ako se to tako kaže. Zanimljivo da je obojici polazište svetinja Ostrog. Kada govori g. Krivokapić neistine, a da ni ne trepne. Zbog ovakvih prervara nije ni čudo što nas prokletstvo prati.

  12
  1. Listantisatanista komentariše

   Koliko blizu centra! Teško je odgovoriti na to i uzbuniti arhetip naroda koji je navikao na kult ličnosti.

 22. Bato komentariše

  Niti metar.nitii milimetar desno lijevo….
  Sram te bilo Profesore..
  Srna me bilo od Đeda”,i poštenog naroda što je živote poturio za vjeru…Piiii

  12
 23. Lorena komentariše

  Krivokapicu, sta napravi ovo ? Preci Brisel od naroda? Au. Sramota velika!

  14
 24. Orban komentariše

  Jesi svjestan smeće jedno da ces pasti sa vlasti prije 4 godine mandata,za Tebe sam glasao pii prevarantu jedan,Ti u svoju kucu ne vodis glavnu rijec a ne u drzavi

  12
 25. Onako usput komentariše

  Kako ce je oboriti bez 41 poslanika?Ono sto mogu jeste da ne dizu ruke za zakone i bilo sta u skupstini , pa neka URA trazi 21 , 27 ili 37 glasova na drugoj strani i napokon pokazu ko im je zapravo miliji partner!Vladu DF moze oboriti jedino ako im pomogne neko od sadasnje opozicije , a njima (DPS-u) ovaj i ovakav odgovara vise nego da su oni na vlasti.Niko ih ne dira , ne dira im racune i ukradeno , policija i kriminalci su pod njima svakako , a nemaju odgovornost ni za sta.Jedino sto se nisu dokopali Buljarice , preko crkvene imovine ali su to samo odlozili.Do tada ce ovi ubiti volju vecini glasaca da ikada vise izadju na izbore , svakako su poslusnici ambasada , ispadosmo kolonija , samo jos da molimo Boga da se na crkvenom saboru ne dogodi nesto sto ce ljudima i crkvu ogaditi , pa da olaksamo potpuno ropstvo i gubitak svega!

  11
  1. Ksilofon komentariše

   Pa DF vazda može da obori vladu glasajući zajedno sa DPS. Ionako im je to od početka i bila namjera.

 26. Milica komentariše

  Krivokapicu probudi se, znas li sta radis? Narod te glasao nije Brisel…pocni da radis ono zbog cega si doveden tu

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.