Krivokapić: Neću u prvu posjetu ići u Beograd, nijesam povezao Vučića i Mila sa “Beogradom na vodi”!

5

Kandidat za mandatara crnogorske Vlade Zdravko Krivokapić izjavio je da će, kada postane premijer, prvi poziv za zvaničnu posjetu uputiti predsjedniku Srbije, Aleksandru Vučiću.

Krivokapić je za podgoričku TV A1 ponovio da kao premijer neće prvo posjetiti Beograd.

Govoreći o svojoj ranijoj ocjeni za televiziju FACE da su predsjednici Srbije i Crne Gore, Aleksandar Vučić i Milo Đukanović, veći prijatelji nego što su on i njegov kum, kazao je da je spreman da se Vučiću “izvini kao hrišćanin ako je pogriješio”.

Mada je potvrdio je da je u istoj emisiji rekao da ga Vučićevi mediji napadaju “zbog poslova” koje Vučić ima s Đukanovićem, Krivokapić sada tvrdi da u toj izjavi nije povezao “Beograd na vodi” s bilo kakvim vezama predsjednika Srbije i Crne Gore.

Kada je govorio o bliskosti dvojice predsjednika, mislio je – kako je objasnio – da se on, Krivokapić, sa svojim kumom viđa jednom u četiri godine, a da se češće vidjaju Vučić i Đukanović, kao što je bilo na jednom samitu u decembru 2019.

Krivokapić je rekao da Srbija i Crna Gora imaju “dobre institucionalne odnose” što je ocijenio kao najvažnije.

“Želim najbolje odnose upravo sa Srbijom, i pokušaću da svojim djelovanjem pokažem da je to moguće uraditi, ali i da to ne bude lični odnos predsjednika ili premijera, makar se zvao Zdravko Krivokapić, sa nekom drugom osobom iz regiona”, rekao je za Televiziju A1 Krivokapić.

5 Comments
 1. Q komentariše

  A zasto ne bi prvo posjetio Beograd,tu ste(bivsa vlada)najvise zas…li ?Da neces kod fasista u EU da ti rade lobotomiju ?

  22
  16
 2. Црна_Гора komentariše

  Zivjela Istorijska Njegoseva Crna Gora.
  Crna Gora Srbija RS RSK jedna familija.

  26
  8
 3. Kafanski filozof komentariše

  Premijeru samo gzi cetniklerofasiste .majku im….

  4
  19
  1. Micas komentariše

   Sipu ga filozofu dps-ovski !!!

   13
   1
 4. Q komentariše

  Trebo bi prvo da mrcis musliju izdajnika, svoji ste bre.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.