Krivokapić: Dobrim mjerama Vlade epidemiološka situacija značajno poboljšana

6

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić kazao je da se epidemiološka situacija u državi stalno poboljšava i da je to odlična vijest za sve nas, posebno za turističku privredu. Krivokapić ističe da  Crna Gora nije imala ovako nisku stopu novooboljelih od septembra prošle godine.

“Zahvaljujući dobrim i pravovremenim mjerama Vlade i odgovornom ponašanju naših građana, epidemiološka situacija je značajno poboljšana”, napisao je premijer.

On je naglasio da je od presudnog značaja za turističku sezonu da se održi  niska stopa novožaraženih od covid-19 infekcije.

“Za nastupajuću turističku sezonu je od presudnog značaja da održimo nisku stopu oboljevanja. Zato je izuzetno važno da se i dalje pridržavamo mjera i da se vakcinišemo”, objavio je krivokapić na Twitter-u.

6 Comments
 1. Ivi komentariše

  Mnogo ih je umrlo, ovaj gospodin treba da ćuti minimalno.Njemu tu nije mjesto jer mašina pojma nema. Neka radi svoj posao a ni to ne umije. Treba ga izćerati.

  13
  3
 2. General komentariše

  Krivokapicu jedi govna

  7
  4
 3. Mladen komentariše

  Ajde ne bleji, dobre mere vlade

  7
  4
 4. Mladen komentariše

  Vrati mandat i vrati se u dps

  8
  3
 5. alf komentariše

  Debil!Koje jebene mjere,gdje je vakcina ???

  8
  3
 6. NIKO99 komentariše

  Shvatamo mi da Milo ima imunitet od krivičnog gonjenja kojeg mu garantuje NATO. Zato je Crna Gora i ušla u NATO, međutim Zdravko Krivokapiću, uspješno si pojeo 4 mjeseca koji su mogli biti iskorišćeni za oporavak Crne Gore u svakom smislu. Da nismo dobili vakcine od Rusije i Kine pitanje je dali bi mogli da razmišljamo o sledećoj turističkoj sezoni a ti si se zahvalio Rusiji sankcijama a Kini prijetnjom o raskidu finansijskih angažmana. Najveći broj turista u Crnu Goru mogu doći iz Rusije i Kine ali si to uspješno ukinuo. Sada moramo da te teglimo kao nekakav teški teret jer se ne možemo tebe lako otarasiti a da ne napravimo još veće probleme. Pazi jadan što radiš.

  3
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.