Kovačević: Pokucaćemo na sva vrata u Nikšiću da vidimo kakve probleme imate

27

Koalicija Za budućnost Nikšića nastavila je kampanju u Gornjem Polju.

Funkcioner Demokratske narodne partije, Vidoje Kisić obratio se okupljenima riječima: ,,Ja lično nemam dilemu da će nosilac naše izborne liste, jedan mladi, iskusni, obrazovani gospodin Marko Kovačević, budući gradonačelnik, sa svojim ljudima učiniti sve da preporodi naš grad i ovo naše lijepo Gornje Polje.”

“Ova lista obećava da će uraditi sve što je u njenoj moći za razvoj grada, za razvoj privrede, za razvoj društva, za razvoj kulture. Neće biti namještenih tendera, neće biti korupcije, neće biti krađe, neće biti stavljanja društvenog dobra u privatne džepove”, kazao je predsjednik opštinskog odbora Demokratske narodne partije, Milutin Jovanović.

Poslanik Demokratskog fronta u Skupštini Crne Gore, Jovan Jole Vučurović, naglasio je da je prošlog avgusta ostvarena velika pobjeda koja će biti potvrđena 14. marta u Nikšiću, a posebno je važno što smo odbranili naše tradicionalne vrijednosti.

,”Više niko ne može i ne smije ugroziti Srpsku pravoslavnu crkvu, niti srpski narod u Crnoj Gori. To je maksima i poruka iza koje stoji koalicija Za budućnost Nikšića. Takođe, niko nikada ne smije ugroziti bilo kojeg građanina opštine Nikšić, svi moramo biti jednaki, i pred zakonom i pred Bogom. Sve drugo je čista diskriminacija, protiv koje se borimo decenijama”, poručio je Vučurović.

On je kazao da je koalicija Za budućnost Nikšića u prednosti u odnosu na Demokratsku partiju socijalista i da će ta razlika biti još veća 14. marta.

“Obnovićemo mi sve sigurno za mnogo kraće vrijeme nego što su oni uništavali. Ono što prvo treba da uradimo je da obnovimo Crnu Goru. Neće DPS biti pobijeđen samo kada mi preuzmemo vlast u Nikšiću, što je sasvim sigurno i sasvim izvjesno. DPS će biti pobijeđen tek onda kad svi u Crnoj Gori budu shvatili kakvi su bili, i kad svi promijenimo način razmišljanja i način vladanja. Oni koji sad dolaze, prvensteno mislim na Marka Kovačevića, ne dolaze da bi vladali, već da bi bili na usluzi građanima”, rekao je predsjednik Socijalističke narodne partije, Vladimir Joković.

Nosilac liste koalicije Za budućnost Nikšića, Marko Kovačević, kazao je da je odlazeća vlast samo stvarala probleme, kao i da će se oni potruditi da riješe svaki problem koji građani imaju jer je upravo to posao svake vlasti.

“To što će zgrada opštine biti zgrada otvorenih vrata za sve vas, neće značiti da ćemo mi samo sjedjeti tamo i čekati vas da nam dođete. Naprotiv – mi ćemo pokucati na sva vrata u Nikšiću, ući u sve porodice u Nikšiću, da vidimo kakve probleme imate, kakva rešenja možemo da vam ponudimo i da čujemo vaše mišljenje o tome kako situacija može da se riješi tako da bude bolje u vašoj kući, u vašoj ulici, u vašem komšiluku, u vašem naselju, u našem Nikšiću”, zaključio je Kovačević.

 

27 Comments
 1. Niksicanin komentariše

  Slava Bogu i svima Svetima odbranili smo Svetinje , idkra slobode i narodnog jedinstva sr vidjela na državnom nivou , daće Bog da dosanjamo slobodu i u

  6
  1
  1. Nikoletina komentariše

   Dače Bog, inače će planeta od sramote pući. Zato svi zajedno 14. marta. Svi!!

   6
   1
 2. Kole komentariše

  Čekamo promjene i spas od komita.

  5
  1
 3. Nikola komentariše

  Koliko sjutra slavit ćemo pobjedu koalicije “Za budućnostNikšića”.

  1. jove komentariše

   No sto nego cemo slaviti pobjedu.

 4. Koko komentariše

  Konačno koalicija koja brine za narod, čast i poštenje je odlika DF-a.Istinski vjerujem da će se ova koalicija posvetiti dobrobiti naroda!

  6
  1
  1. jove komentariše

   Vjeruvem cvrsto da hoce. Vec sada pokazuju da su tu za narod.

 5. Nikoletina komentariše

  Pobjeda je neupitna, ko hoće već može da čestita. Ovo su čekale generacije i generacije. Pa evo nas na pragu boljeg života.. NIkad ljepše proljeće biti neće!

  6
  1
  1. Nina komentariše

   Pobjedu od ropstva dps-a cekamo godinama. Narodu ce napokon svanuti, sunce ce nas ogrijati samo da ledja vidimo dps-u

 6. Slave komentariše

  Bez straha, stameno i hrabro, idemo u nedjelju po naše, po ono što nam pripada, što su nam sve ove godine otimali, što nam opet pokušavaju oteti. Živjela sloboda, braćo moja. ZA budućnost Nikšića!

  4
  1
 7. Todorina komentariše

  Sudbonosni trenutak. Nema spavanja u nedjelju, nego u svečanu odjeću, pa po budućnost lišenu zla, ucjena, prijetnji, batinjanja. Našli smo lijek otrovu. Trebalo je dugo, ali tu svetu tintu u olovci konačno imamo!

  4
  1
 8. Petar Pan komentariše

  Imam i ja dosta problema ali nemoj SLUČAJNO da si mi na vrata pokucao. Ni ti ni NIKO od tvojih. Od oružja nemam ništa ali kamenja neće faliti a neću ga ni žaliti.

  1
  3
  1. Nina komentariše

   Kada ubrzo uvidis kako gresis tako razmisljajuci, vjeruj mi sam ces ti pokucati na njohova vrata. Ziv bio.

 9. Litijas komentariše

  Marko Kovacevic, olicenje postenjavi ljudskosti u Niksicu, neka nam je sretno Niksicani.

 10. Helm komentariše

  “Za budućnost Nikšića” kopiraju izbornu kampanju Narodnog Pokreta “Za vaskrsenje Nikšića” Miodraga – Dake Davidovića.
  Najbolji je terenski rad sa običnim narodom ali čistog srca i iskrenih namjera bez praznih obećanja.

 11. Petar komentariše

  Marko Kovacevic je jedan iskren i hrabar covjek koji nikad nije uzmakao pred Milovim rezimom.

 12. Mitar komentariše

  Svaki Niksicanin zna ko je Marko Kovacevic buduci gradonacelnik Niksica.

 13. Boro komentariše

  Svaka ulica ima neki svoj problem i lijepo što će buduća vlast u Nikšiću da krene sa rješavanjem problema koji su decanijama nagomilani i niko ih nije rješavao.

 14. Istina komentariše

  Moja ideja je da Marko kada postane gradonačelnik počne sa prijemima građana. Jer jedino u neposrednom kontaktu se mogu čuti neki za opštinu mali ali za građane veliki problemi

 15. Gabrijela komentariše

  Podrška za Marka i najbolju koaliciju ZBNK. Ubjedljiv trijumf nas očekuje za nekoliko dana.

 16. Neko. komentariše

  Podrska za najbolju koaliciju
  Znamo da ce sve sto ste rekli biti ispunjeno, cak i vise od toga

 17. Mališa komentariše

  Moj glas ide vama!

 18. Ljubo komentariše

  Pravi kandidat za gradonačelnika! Pošten, mlad, iskusan u politici. Takav nam je potreban!

 19. MatijaF komentariše

  Marko zaista odiše pozitivnošću i vidi se da ima i znanje i sposobnost da vodi ovaj grad pravim putem.

 20. Marko komentariše

  Bravo! To prethodna vlast nije radila!

 21. Masa komentariše

  Marko je olicenje postenja. Imate punu podrsku naroda. Pobjeda je neupitna.

 22. Milica komentariše

  Svaka cast, pobjeda je zagarantovana. Marko odlican!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.