Kovačević: Pobjeda u nedelju je put u bolju budućnost građana Nikšića

13

Kandidat za gradonačelnika i nosilac liste “Za budućnost Nikšića” Marko Kovačević poručio je da očekuje ubjedljivu pobjedu na izborima 14.marta.

On je bio medju prvim ljudima koji su bili uhapšeni zbog odbrane svetinja i naveo je da je parlamentarne izbore u avgustu pobijedio narod.

Kovačević je kazao da su u kampanji ulozili puno truda i da ce odnijeti ubjedljivu pobjedu.

On je istakao da su se DPS i udbaski portali vodili samo deskridetacijom koalicije koju on predvodi.

Kovačević je kazao da se pobjedom DPS šalje u konačnu političku prošlost.

On je kazao da je DPS stvarao tenzije i izazivao strah kod gradjana i da će veliki broj njihovih glasača da se oslobodi straha i da sada glasa za ZBNK.

Kovačević je istakao da oni nisu niti bauk niti neprijatelj nego će raditi samo za boljitak tog grada.

On ističe da u Nikšiću dolaze bolji dani za sve a ne samo onima koji su potkradali državu.

Poručio je da je DPS vodio kampanju samo protiv Srbije i navodno miješanje te države u izborima a najmanje se bavio Nikšićem i građanima.

Od kad je on rodjen, kako on ističe,  u Nikšiću nije otvorena ni jedna fabrika već su se samo zatvarale postojeće i građani su ostajali masovno bez posla a on je rekao da ce održati obećanje iz kampanje i na Grahovu će se zahvaljujuci dobrim odnosima sa Srbijom otvoriti proizvodni pogon prehrambene industrije.

On je takodje poručio da će pobjeda ZBNK biti spona poboljšanja odnosa Srbije i Crne Gore.

“Sa braćom se moraju graditi dobri odnosi u vidu zajedničkog boljitka i interesa”, precizirao je Kovačević

On je takođe naveo da pristalice DPS-a mrze Srbiju i sve srpsko iz razloga što je srpsko.

Kovačević je poručio da po istraživanjima i radom aktivista, anketara i pristalica očekuje apsolutnu pobjedu ali da oni ne žele apsolutnu vlast i samostalno vođenje grada kao što je radio DPS.

On je kazao da će pri slanju DPS-a u prošlost sve ići lakše i zgrada opštine će biti tu da rešava sve probleme građana i biće zgrada otvorenih vrata za sve kuće u Nikšiću i sve građane Nikšića .

Poručio je da 14. marta dolazi do puta u budućnost građana Nikšića.

“Uklonićemo kriminalce, dovesti poštene ljude, davaćemo subvencije, modernizovati pijacu, pomoći poljoprivredu, razviti pivarstvo, otvoriti gradsku pivnicu, poraditi na turizmu, stimulisati građane, pomoći socijalne slučajeve…”, precizirao je Kovačević.

“Pozivam građane da izađu na birališta što ranije i da onda čekamo da sa svojim porodicama proslavimo pobjedu koja je izvjesna”, zaključio je on za Prvu televiziju.

13 Comments
 1. Niksicanin komentariše

  4 . Za Budućnost Nikšića. I više nego siguran sam da je pobjeda naša i da u koaliciji ima stručnih LJUDI koji će ovaj grad podiči na noge i vratiti ga na mjesto koje mu i pripada . A to je grad industrije , roka , piva i dobrih i čestitih LJUDI

  1. LipaLipa komentariše

   … u vezi debate na tv Vijesti, nastupa Kovacevica na Prvoj, … ponavljam svoj post, … objektivno, Daka pomeo, svoje konkurente u debati, … sve ih spustio na realni nivo, ne bas kredibilan, … medjutim, vidi se njegova simpatija prema demokratama K/B, … prica im je komplemntarna, saglasna, … cjelokupna desavanja idu na ruku demokratama, koalicija K/B, … lako moguce da dobar dio glasaca dps, okrene njima, … glavno pitanje( glasaci dps) svih narednih izbora, … dps propada, boje se jacanja df i sl. … muguce da demokrate i Daka, budu, odlucujuci faktor, … glasaci fronta jako “napdnuti’ od dps (kupovina, licne karte) i od Dake, … svasta moguce, osim dobrog rezultata dps, njihove “pobjede” ,… aj’ zdravo, …

 2. Ivi komentariše

  Bojim se da će naći NATO govnica da Vam zabrka čorbu. Pevali smo i 30,pa se dovuklo šuto i repato i zasjelo. Kod pobjede bez pobjede. Ne brinem da ih Ranke podržava, baš kao i prije da Vas nema.

 3. Niksa komentariše

  Gotov je DPS

 4. Krle komentariše

  Pobjedjuje Marko Kovacevic. Samo broj 4.

 5. Ekonomista komentariše

  Odlucuje Niksic ZA BUDUCNOST NIKSICA

 6. Bato Nikolic komentariše

  Niksic je odlucio ZA BUDUCNOST NIKSICA!

 7. Jelica Tepacevic komentariše

  Svi uz Marka ZA BUDUCNOST NIKSICA

 8. Vuk Miljanic komentariše

  Sjutra je veliki dan ne samo za Niksic vec i cijelu Crnu Goru, sjutra varod daje svoju rijec da zlodjela bivseg rezima niko nece vise trpeti.

 9. Koja komentariše

  Narod je digao svoj glas protiv gaženja svoje tradicije, kulture i morala. Zadnja kap koja je prelila jeste sramni Milov zakon o vjeroispovjesti. Dosta je sa tiraninom i vrijeme je da konačno posle 30 godina zavlada demokratija! Do pobjede Marko!

 10. Borac za pravdu komentariše

  Pobjeda je neminovna. Sjutra nastupa budućnost Nikšića!

 11. Nino komentariše

  Sitno brojimo do pobjede. Da vidimo leđa DPS-u!

 12. MatijaF komentariše

  Marko će garantovano biti naš novi gradonačelnik. Narod ga masovno voli i podržava.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.