Kovačević: Niko nije pretučen u Dragovoj Luci, predstavnici opozicije bili spriječeni da ponesu kutiju za glasanje putem pisma.

5

Nosilac liste “Za budućnost Nikšića” Marko Kovačević kazao je da na biračkom mjestu 118 Dragova Luka došlo do problema kada Birački odbor nije dozvolio predstavnicima opozicije da zajedno ponesu glasačku kutiju za glasanje putem pisma.

Kovačević je rekao da je opoziciji rečeno da mogu da ih prate kolima i da je isti problem bio i na drugim biračkim mjestima.

On je naveo da je otišao tamo jer je bilo tenzija i okupljeni su branili automobilu da krene bez predstavnika opozicije.

Tvrdi da je ušao i razgovarao sa članovima Biračkog odbora i da su mu oni rekli da je to u skladu sa mišljenjem Opštinske izborne komisije, iako je mišljenje OIK da treba da idu i dva predstavnika opozicije.

-Ubrzo je došla policija, čuli smo navode Demokratske partije socijalista koja pokušava da proizvede tenzije. Tamo niko nije bio pretučen, niko nije ušao nasilno. Birački odbor nije dozvolio predstavnicima opozicije da zajedno ponesu glasačku kutiju za glasanje putem pisma.Razgovarao sam sa načelnikom CB i on je rekao da će demantovati navode DPS-a- poručio je Kovačević.

x

5 Comments
 1. Sotonjara! komentariše

  Predstavnici cetnikklerofasista majku im genocidasku mogu da nose racku u prknu

  1
  22
  1. Sočinitelj komentariše

   DpSa govno staro,
   Popušiš ga sotonjaro.
   Sa Lovćena vila kliče
   sve ti jebem prokletniče.

   11
  2. NK komentariše

   Sta je smrdunjaro? Gubimo pa se ljutimo? Polako samo, tek vam krece igranka kad po onim zaplijenjenim spiskovima pocnu krivicne prijave. Samo opusteno.

 2. Nevena komentariše

  Šire laži kao i obično.

  1. Alemao komentariše

   Jeli srbin odmah je klerofasista. Majku li ti srbofobnu…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.