Kovačević: Koalicija “Za budućnost Nikšića” je već pobjednik izbora!

8

Otkriću vam jednu istinu, mi smo već pobijedili. DPS je daleko ispod 30%, a mi smo premašili 40 odsto, poručio je nosilac liste “Za budućnost Nikšića” Marko Kovačević u Vitalcu.

“Ako se budemo dobro potrudili , ako damo, zaista, sve od sebe do nedjelje, mi možemo da budemo apsolutni pobjednik ovih izbora. To ne znači da mi hoćemo i želimo sami da vršimo vlast. Mi poštujemo sve one građane koji daju povjerenje i drugim strankama i koalicijama u Nikšiću, a koji žele promjene”, naglasio je Kovačević.

Ispred pokreta Za život Nikšića, prisutnim mještanima se obratio dr Uglješa Urošević.

,,Nijesmo mi ti koji su neprijatelji države. Nijesmo mi ti koji rušimo sistem. Mi smo ti koji smo sačuvali državu od onih koji su je skoro oglodali do koske”, rekao je Urošević i dodao, da nije bilo promjena 30. avgusta, ne bi ni kosti ostale”, poručio je on.

Maja Vukićević

“Kada vi, mještati Vitalca, ovdje postavite tablu na kojoj će pisati Nikšić – privredni, kulturni i sportski centar Crne Gore, tada ćemo svi biti srećni, i mi i naše porodice i porodice naših političkih protivnika”, kazao je Vladimir Šćepanović i naglasio da će politički neprijatelji morati da odgovaraju za pljačke, hapšenja, progone i sva druga nepočinstva.

Potpredsjednica Demokratske narodne partije i poslanica u Skupštini Crne Gore, Maja Vukićević, istakla je da joj je veoma žao što će Skupština ostati bez jednog sjajnog govornika, njenog kolege, Marka Kovačevića.

,,Zato ćete vi dobiti jednog odličnog i posvećenog gradonačelnika, koji je spreman da bude prvi među jednakima, kao što je to uvijek bio, to vi najbolje znate, na svakoj litiji i na svakom protestu”, naglasila je ona.

Funkcioner Nove srpske demokratije Milutin Đukanović naglasio je da dosadašnje ponašanje Elektroprivrede Crne Gore, može se  smatrati da je prošlost.

“Samo jedan projekat koji može da se realizuje u naredne tri godine, a može da poveća proizvodnju Hidroelektrane Perućica za preko šezdeset procenata, riješiće sve probleme što se tiće plavljenja čitavog nikšićkog polja”, poručio je on.

Dodao je da će se vrijednost imanja znatno povećati i da će mještani moći da se bave poljoprivredom i zemljoradnjom.

 

8 Comments
 1. latmusp komentariše

  Nemate ni 30. Znaju to i vaši glasači.

  4
  20
 2. Boka di cataro komentariše

  Vi ste na oko 20% i to se osipa.Bucko.

  4
  12
 3. tako stoje stvari komentariše

  Biće to politički cunami, pitaće se mnogi šta ih snašlo kad postanu svjesni rezultata…

 4. Marko komentariše

  Marko, do pobjede! 4!

 5. Jana komentariše

  Marko je naša nada! Ponos Nikšića i Crne Gore!

 6. Sanja komentariše

  Do pobjede, ZBNK! 4!

 7. Lorena komentariše

  Pobjeda je definitivna!

 8. Milica komentariše

  Za buducnost Niksica! 4!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.