Kovačević (DF): Nuhodžić da objasni zašto je zabranjen ulazak u zemlju “Beogradskom sindikatu”

10

Poslanički klub DF-a postaviće pitanje ministru unutrašnjih poslova Melvudinu Nuhodžiću zbog čega je zabranio ulazak u Crnu Goru članovima grupe Beogradski sindikat prethodne nedelje.

“Ministar Nuhodžić moraće da objasni ovu odluku nadležnih organa MUP-a jer mi na osnovu svega zaključujemo da je njima ulaz u Crnu Goru zabranjen na osnovu njihove vjerske i nacionalne pripadnosti.

Ovo nije prvi put da se umjetnicima iz Srbije zabranjuje ulaz u Crnu Goru a da za to nema opravdanog razloga. Posebno prepoznajemo pojačanu aktivnost ministra Nuhodžića po tom pitanju, jer smo i na primjeru najbližih članova njegove porodice mogli da vidimo da oni njeguju mržnju prema Srbima kao porodičnu vrijednost.

Sada imamo i novi dodatak porodičnom vaspitanju Nuhodžića u kojem prepoznajemo i netrpeljivost prema pravoslavnim hrišćanima, što je vjerovatno i bio razlog da se momci iz BS-a ne puste u Crnu Goru.

Sa druge strane npr. Amar Hodžić i Jasmin Fazlić poznatiji kao “Jala brat i Buba Koreli” nisu nijedan put bili ograničeni da uđu u Crnu Goru, vjerovatno zato što dolaze iz Sarajeva a ne iz Beograda.

Ovakvom vidu diskriminacije umjetnika iz regiona po osnovu nacionalne i vjerske pripadnosti se mora stati na put. Za početak neka se ministar Nuhodžića pred javnošću izjasni o tome, kazao je Marko Kovačević, portparol Nove srpske demokratije.

10 Comments
 1. Munja komentariše

  E tebi će da neko objasni.. I treba toj bagri zabranuti, pa neka tamburaju pi Srbiji. Što dolaze ovamo ako su ugeoženi. Dolaze ko zadnji šljam lheti, nebi li koji dinar uzeli a onda pljuju po cg.. Bravo za MUP, još proširiti spisak nepodobni i sve vraćati

  7
  101
  1. don jozo komentariše

   aj ti govedo p..si q..c….stoko!

 2. Neutralan komentariše

  Za umjetnike ne bi trebalo da postoje granice. Ali ako postoji indicija da bi njihov dolazak mogao dodatno da raspiri vatru….

  3
  17
 3. Branislav komentariše

  Au Munjo zestoko znas napadati.Ajde “POSTENJA” ti napisi koliko te placaju sendvicima za ovakav komentar.

  13
  1
 4. Boka di cataro komentariše

  Dobro su bili počeli ali su se , na žalost, pridali Vučku jeftino.

 5. Goran komentariše

  Ne mozete to da govorite za covjeka koji je pomogao mnogim pravoslavnim porodicama u Bijelom Polju.

  3
  15
 6. Vilis komentariše

  Ne treba ni da se dozvoli ulaz onima koji nam drzavu pljuju boli njih nezavisna Crna Gora kao sto boli i vas.

  3
  7
 7. Baki komentariše

  Njegov sin voli svoj klub i svoju drzavu za razliku od vas koji ste u sred Beograda pljuvali Crnu Goru i Crnogorce

  3
  21
 8. Vanja komentariše

  A ljudi ovo je predaleko otislo ni ne poznajete porodicu Nuhodzic pa tako ni ne mozete da pricate o njima glasam za opozicionu partiju, ali njihova porodica je davala sredstva za obnavljanje crkve.

  3
  25
 9. Toni komentariše

  A to sto je u Beograd vas drugar Knezevic bacao svinjske usi na teren i provocirao Sehovice?

  3
  17
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.