Kotor: Krivična prijava protiv šest osoba zbog tuče u Starom gradu

0

Kotorska policija identifikovala je i podnijela krivične prijave protiv I.S. (19). N.O. (18), M.S. (18), V.V. (18)  M.I. (18) i D.M. (19) osumnjičene da su 3. januara oko 02.00 sati na platou ispred jednog ugostiteljskog objekta u Starom gradu fizički napali jednu osobu, nanoseći joj teške povrede.

“Policijski službenci Regionalnog centra bezbjednosti “Jug” – Odjeljenja bezbjednosti Kotor, preduzeli su mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja i identifikacije izvršilaca krivičnog djela koje je izvršeno na štetu jedne osobe iz Kotora 3. januara”, navodi se u saopštenju Uprave policije (UP)).

Naime, kako su pojasnili, 3. januara oko 02.00 časova je na platou ispred jednog ugostiteljskog objekta u Starom gradu fizički napadnuta jedna osoba.

“Policija je preduzela intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju ovoga događaja, izuzela video materijal sa nadzornih kamera u blizini lica mjesta, te daljim operativnim radom na terenu identifikovala šest osoba za koja se sumnja da su fizički napale i nanijele teške telesne povrede oštećenom i to I.S. (19). N.O. (18), M.S. (18), V.V. (18) i M.I. (18) i D.M. (19)”, kazali su iz policije.

Iz UP su kazali da od njih su prikupljena obavještenja na zapisnik.

“Dežurni tužilac koji je upoznat sa događajem je kvalifikovao krivično djelo učestvovanje u grupi koja izvrši krivično djelo, te je u redovnom postupku podnijeta krivična prijava protiv I.S., N.O., M.S., V.V., M.I., i D.M”, naveli su iz policije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.