Kostić dogovorio uslove sa Juventusom: Ajntraht zahtijeva 20 miliona evra

0

Njemački mediji prenose da je Filip Kostić dogovorio lične uslove sa Juventusom, ali da njegov sadašnji klub Ajntraht iz Frankfurta zahtijeva 20 miliona evra za reprezentativca Srbije.

Kako prenosi dobro obaviješteni njemački novinar Patrik Berger navodno je Filip Kostić dogovorio trogodišnji ugovor sa Juventusom, po kome bi trebalo da zarađuje oko dva i po miliona evra godišnje, plus bonusi.

Međutim, ostaje da se klubovi dogovore oko visine transfera. Ajntraht traži odštetu od 20 miliona evra, dok je Juventus za sada ponudio „samo” 13 miliona evropskih novčanica. Očekuje se da dogovor bude postignut negdje na sredini, 15-16 miliona evra.

Kostić i dalje ima opciju da produži ugovor sa Ajntrahtom. Klub iz Frankfurta je dvadesetdevetogodišnjem Srbinu dao povoljnu ponudu.

Ipak, pojavili su se snimci na osnovu kojih se stiče utisak da se Kostić pozdravio sa navijačima crveno-crnih.

Filip Kostić je započeo petu sezonu u timu Ajntrahta. U Frankfurt je stigao 2018. iz Hambugera. Prošle sezone je odigrao 42 utakmice i postigao sedam golova uz 15 asistencija. Njegov ugovor sa Ajntrahtom važi do 30. juna 2023. godine.

(sk)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.