Koprivica: Za incident u Župi kriva kriminalna horda pod palicom Brana Mićunovića

3

Povodom incidenta koji je juče desio u Nikšičkoj Župi, nosioc liste Mir je naša nacija-Ne damo Nikšić Momo Koprivica tvrdi da je za sukob kriva, kako tvrdi, “kriminalna horda pod palicom Brana Mićunovića”.

Kako je kazao, to je sve “Mićunovićevo maslo”.

“Napadnuta je privatna imovina porodice Mušikić koja pošteno živi od svog rada. Ovo je treći napad u izbornoj kampanji u Nikšiću. Prvo je u Kočnima napadnut Krsto Radović, a zatim se desio incident na Grahovu”, naveo je Koprivica.

On ističe da se njihovi protivnici kriminalnim metodama bore za svoje interese.

“Oni prosipaju priču o patriotizmu u Župi. To nijesu Nikšićani, to su ljudi koji pod dirigentskom palicom Brana Mićunovića ispoljavaju svoje varvarske metode. Oni tim ne pokazuju ljubav prema Crnoj Gori, već žele da se nastavi pljačka Crne Gore. Da se oni pitaju desio bi se napad u svakoj kući. Samo su napravili potez sebi na štetu”, navodi Koprivica.

Prema njegovim riječima, kriminalne organizacije vode kampanju u Nikšiću.

“Svaki njihov potez vratiće im se kao bumerang”, dodao je Koprivica.

Momci koji prisustvuju pres konferenciji Demokrata su dobili otkaz ekspresno sinoć u firmi Geneks jer su dvojica u srodstvu sa đedom koji je branio svoje imanje sinoć od navodnih komita  u Nikšiću, a treći momak je dobio otkaz jer je đeda Mušikića poveo do bolnice

3 Comments
 1. Sotonjara! komentariše

  Matori liticetnikklerofasist bi klao đecu

 2. Micun komentariše

  Branio daje 250 evra za glas,a dps 70

 3. NK Komita komentariše

  A muči tu, smradu jedan četnički !!!

  1
  2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.