Konjević: URA drži riječ kao što Krivokapić poštuje mjere

5

Predsjednik SDP-a i poslanik u skupštini Crne Gore Raško Konjević, putem svog Twitter naloga kazao je da u istoriji crnogorskog parlamentarizma nije se desilo da neka partija glasa za zakon, a nakon toga da tvrdi da je neustavan.

“Istorija CG parlamentarizma nije zabilježila da neka partija glasa za zakon, a nakon toga tvrdi da je neustavan! Sada ce Vijesti da se dive ovom nezapanćenom činu”, kazao je on.

Zatim je poručio predstavnicima URE da se drže za rijeć kao premijer Krivokapić.

“Drže riječ kao sto Krivokapić poštuje epidemiološke mjere! Bravo URA. Neće URA dati”, zaključio je Konjević na Twitter-u.

5 Comments
 1. Žile komentariše

  Ćuti slino jedna.

  10
  2
 2. Ivi komentariše

  Koja URA? To postoji još samo malo formalno. Pa šta ako tvrdi, treba čuvati pare Miška, i Željka po svsku cijenu. Oni pozivaju da se glasa za Demokrate, a ovaj priču. Čita li šta?

  10
  1
  1. Radnik komentariše

   Sve vam je jasno od juce,Snp direktor fonda,Duskova savjetnica zdravkova savjetnica,Cetinjski sef klana Gojko Perovic sjedi sa Filipom Adzicem i zakon koji je doveo na vlast Uru sad digli apelaciju ustavnom sudu,to je jedino sto su ispunili al minornim promjenama , gradjani su i dobili bitku zbog tog zakona ,demokrate pocele da suruju sa klanom Gojkovim i Joanikasevijem,Branka Bosnjak i pzp oce da svrsta profesore sa ljekarima koji izgibose od rada,da bi provukla muklo ,fukarski i podmuklo u jednu grupu dok je pandemija ,sjutra da bi ona imala tu platu jer zna da vise nikad nece imati cenzusa i da razvodni politiku DF posto ona i njen dragi su pozaposljavali sve i zivo i mrtvo .naprijed Mandic i Knezevic ..al i da njima kazem posto sam vas glasao ,a i glasacu samo ako ne bude vise pzp sa nama na listu ako budu i oni ,sjedim kuci i nek sve ide dovraga

   5
   2
 3. Momo komentariše

  SDP- moral-predsjednik -Konjevic. Kad je DPS (dokazane lopovcine) za vrijeme 20-godisnje ljubavi shvatio da je SDP poceo da krade vise od njih onda su ih nogirali. Dakle,elementarna logika: SDP=lopovi nad lopovima.

  12
 4. TREPCA komentariše

  ONI SU ZA VAS LJUDI , RASTKO …

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.