Komite i danas blokirale put Nikšić-Podgorica

1

Saobraćaj na magistralnom putu Nikšić-Podgorica, u mjestu Bogetići, i danas je blokiran. Propuštaće se samo hitni slučajevi poput vozila hitne pomoći.

Grupa građana i prethodna dva dana je protestovala zbog izmjena odluke o sticanju crnogorskog državljanstva koje bi trebalo da usvoji Vlada. Organizator skupa je Patrotsko-komitski savez Crne Gore.

Inicijalni odbor slobodnih građana najavio je radikalizaciju protesta ukoliko Vlada u naredna tri dana ne ispuni njihove zahteve od kojih je glavni da se odluka o kriterijumima za sticanje crnogorskog državljanstva prijemom u potpunosti odbaci ili da se donese uz učešće poslanika suverenističkog bloka i predstavnike svih manjinskih naroda koji žive u Crnoj Gori.

1 Comment
  1. Ja komentariše

    E majku im jebem svima,sve govno do govneta i zaludjeni branovi sitni dileri kojima je djukaj jedino to ostavio da mogu zaradit i to na muku ne jednog nego čitavih porodica.oni neznaju kad truju jedno da truju čitavu porodicu nerijetko i pleme.kako su zatucali ovaj narod to je neverovatno,lopov je mladom čoveku za budućnost ostavio kladionicu,kocku,drogu ili dilovanje,da svi drže kafić i da misle dase od toga živi,da pljačkaju roditelje penzionere da im daju 5e za girivo i kafu,da biju roditelje da im dižu kredite za auta i drkalice.sramota šta ovaj narod dozvoljava.da je 20 god bilo ovako pa da se krenulo na bolje nego 30 god sve gore i gore i oni opet zaludjeni ovim lopurdama.ovaj narod je za ozbiljnu psohoanalizu.a nije mi za mlade koliko mi je za govnjave roditelje,koliko je to zatucano i sebično da ne razmišljaju kome djecu ostavljaju,da oni retardi se bore za njihovo bolje sutra nego kao ljige bez kičme za za nikakve pare spremni da djecu ostave u ralje ološa.a nisu ni svesni koja kazna ih čeka,,

    11
    2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.