Koliko je Daka koštao Mila ovog puta?

7

Milova RTCG dala je veliki prostor Daki Davidoviću i njegovom pokretu, da vi se njegove optužbe što dalje čule. Doduše, nije ih baš umio dobro pročitati.

“Atentat na mene i našeg preosvećenog vladiku Joanikija je izvela grupa koja je, koju je izvršila, prema srpskoj štampi, mnoga nedjela. To je grupa uzrok mnogih nesreća, a luda je glavni organizator svih pogibija.On se zove Aleksandar Vučić”, poručio je Davidović čitajući sa papira ono što mu je napisano.

Trbuhozborac Milo nije najbolje uvježbao ovu prestavu sa svojom lutkom jer daka nije umio ni da pročita ono što mu je napisano. A kamo li da ponudi bilo kakav dokaz osim njegove riječi. Koliko vrijedi ovo što je pročitao Milov lutak i švercer oružjem, duvanom i naftom koji ponovo radi za njega.

Koliko vrijedi Dakina riječ zna njegov pokojni kum Momir Bulatović.

Pitanje je samo koliko je Daka koštao Mila ovog puta.

7 Comments
 1. igrevatra komentariše

  Samo vi provocirajte Daku, oko njega je opasna ekipa i to vasih uvjerenja, dzabe mjesate u to Mila i Brana, mislim da vam tu ne moze ni Vucic pomoc, no vi vidite sa Dakom sto cete hahaha.

  3
  14
  1. Dejan komentariše

   Džaba ti je usiljeni smijeh, raspad Dakine i drugih opasnih ekipa lagano kreće nakon ubjedljive pobjede DF-a u Nikšiću i velike rekonstrukcije vlade, đe će umjesto ulickanih i lajavih Urinih pudlica doći neustrašivi srpski vukovi!

   10
   3
   1. Milun komentariše

    Tako je Deki! A vukovi ne laju unaokolo, nego grizu i rastržu, i što je najvažnije, drže se svog čopora i ginu ako treba za svoje!

    7
    2
   2. Realan komentariše

    E ,,VUKOVI DRAGI DA BI DOSLI NA TE POZICIJE ,,MORACETE DA DOBIJETE PODRSKU ,, LAJAVIH URASA,, ILI NA NOVE IZBORE.NOVI IZBORI SU ZA VAS JOS UVIJEK KLIZAV TEREN.21 500 GLASACA URE RAZOCARANO OD TE BROJKE BAR 10.000.TI GLASOVI NECE ICI VAMA SVAKAKO .ZABORAVLJATE STALNO NA MANJINE 100.000.TAKODJE OSTATAK SUVERENISTICKIH GLASOVA A KOJI NIJE MALI NE STAVLJAJU ZNAK JEDNAKOSTI IZMEDJU DRZAVE I DPS ,A GLASACE SVAKU SUVERENISTICKU OPCIJU.VI STE LIMIT POSTIGLI 30.08.SVJESNI STE TOGA I ZATO OVA VLADA TRAJE JOS UVIJEK IAKO I VAMA A BOGAMI I DRZAVI SVAKI DAN ,,UDARI PO JEDAN SAMAR,, DPS NAS JE SAMARAO I GAZIO SVE 30 G.ALI DRZAVA JE IZNAD SVEGA I TO CE NA KRAJU POBIJEDITI. SVAKAKO SA MARGINOVALIZOVANIM DPS om .ALI SA NEKIM ZAJEDNICKIM SUVERENISTICKIM BLOKOM.

 2. Realan komentariše

  SLABO CITA
  TACNO JE. A JA MISLIM DA DAKA PLACA MILA A NE OBRATNO.NEKA IGRA POSTOJI IZGLEDA.E OVAKO NESRECNI TREBJESANIN SLABO CITA DOK MU SUFLIRAJU, ,,REZISERI,, KOVACEVIC I DAJKOVIC.SVI STE ISTI ALI BEZ IZUZETKA . ,,O KUKAVNA CRNA GORO OBRUKANA ,,

  5
  3
 3. Savan komentariše

  Daka je velika nepoznanica, koordinator DPS-a za Velimlje Dimitrije Tomašević koji je u opštinski odbor DPS-a Nikšić dočekuje Daku u Crkvice. Daka nešto sa DPS-om muti, dogovara koaliciju 100% sa DPS-om a na račun određene kontrausluge

  8
  2
 4. MIKI komentariše

  Davidovicu nije ti trebala ova bruka.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.