Kolaliciju “Za budućnost Nikšića” podržali dr Ognjen Milinković i dr Velibor Milivojević

10

Koalicija Za budućnost Nikšića i nosilac liste Marko Kovačević danas su dobili podršku od dr Ognjena Milinkovića – načelnika Opštine Gacko i dr Velibora Milivojevića – direktora bolnice u Nevesinju i predstavnika Srba u Mostaru.

,,Mi Srbi iz Hercegovine, iz Republike Srpske, uviđamo veliki značaj predstojećih izbora u Nikšiću i takođe cijenjeći svu onu žrtvu koju su proteklih decenija naša braća odavde dali nama u Hercegovini, radi opstanka srpskog naroda u Hercegovini, mi smo danas ovdje i dajemo punu bratsku podršku gospodinu Marku Kovačeviću. Nemamo nijednog momenta sumnju da će Marko biti gradonačelnik Nikšića. Puna podrška i pozdrav od braće iz Istočne Hercegovine, tu smo i bićemo uvijek jedan narod i braća zauvijek”, poručio je dr Milinković.

Dr Milivojević je kazao: ,,Neobično sam sretan ako svojim dolaskom i ovom svojom podrškom mogu bar malo doprinijeti da Nikšić i Nikšićani i Nikšićanke četrnaestog izaberu i odluče se stvarno za budućnost.”

Kandidat za gradonačelnika Nikšića, Marko Kovačević, se zahvalio na podršci. ,,Ovo je značajna podrška za nas, jer smo pokazali u ovoj predizbornoj kampanji da je naša koalicija u stanju da napravi regionalnu saradnju sa drugim opštinama koje nisu iz Crne Gore i sa onim opštinama koje su u Crnoj Gori, tako da gradimo jednu poziciju u kojoj Nikšić zaista može da postane ono što je nekada bio, a to je regionalni centar na svaki način. Mislim da naša međusobna saradnja koju ostvarujemo, a podršku smo dobili i od Trebinja i od Bileće i evo sad od Gacka, potvrđuje da imamo sve preduslove ispunjene da nakon što 14. marta uveče pobijedimo i preuzmemo vlast u Nikšiću, krenemo u saradnju u punom kapacitetu sa tim opštinama i naravno sa onim opštinama koje su u Crnoj Gori, na korist građana i Nikšića i tih opština. Sve zajedno nas čeka jedna bolja budućnost”, zaključio je.

10 Comments
 1. Црна_Гора komentariše

  Crna Gora Srbija RS RSK jedna familija.

  16
  1
 2. MIKI komentariše

  Srbi za Srbe, svi za Srpski Niksic.Srecna vam pobjeda braco Srbi.

  12
  1
 3. Jovana komentariše

  Svi Za buducnost Niksica !!!
  Svi za br 4 !!!

  18
  1
 4. Helm komentariše

  Koalicija Mandić-Knežević-Medojević-Joković “Za budućnost Nikšića” 24-25%

  Koalicija Bečić-Krivokapić “Mir je naša nacija i Ne damo Nikšić” 21-23%

  Koalicija okupljena oko DPS-a 26-27%

  URA Ditan Abazović 3-5%

  SDP – 2-4%

  Narodni Pokret 🔴🔵⚪”Za vaskrsenje Nikšića” 🐣🕊Miodrag Daka Davidović 10+%

 5. Ivi komentariše

  Bravo!!!!! I mi smo ga podržali za IZBORE U MOSTARU. Imaju odličnu bolnicu u Nevesinju. HVALA!!!

 6. Ivi komentariše

  Tu bolnicu je poklonio Srbin iz Nevesinju koji je živio u Americi, i došao je tu da umre. Bolnica je prva liga, a on je dobar hirurg. Bravo još jednom za ulazak u Mostarsku škupštinu!!!!!!

 7. Ivi komentariše

  Treba uspostaviti vezu sa tom bolnicom, mnogo dobra,,a ne samo da se ide po sahranama u Hercegovini. Ovo je mnogo dobra komunikacija, mnogo. ,

 8. Nikola komentariše

  „Za buducnost Niksica“ predvode mladi i obrazovani ljudi, treba glasati za njih, dosta je bilo lopova na vlasti, dosao je i tebi kraj Milo!!!

 9. Petar komentariše

  Svaka cast, konacno dolaze pravi ljudi na vlast , zato svi 14. marta BROJ 4 za buducnost niksica

 10. Igor komentariše

  BRAVO!!!! sve zajedno nas ceka bolja buducnost, SVI BROJ 4 ZA BUDUCNOST NIKSICA!!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.