Koga će Njukasl dovesti iz Čelsija: Pulišića, Galahera, Hadson-Odoija ili Broju?

0

Njukasl je bio miran u dosadašnjem toku prelaznog roka, a sada su engleski mediji objavili da su „svrake”  zainteresovane za četvoricu fudbalera Čelsija: Kristijana Pulišića, Kaluma HadsonOdoija, Konora Galahera i Armanda Broju. Prema informacijama „Telegrafa”, sportski direktor kluba sa „Sent Džejms Parka” Den Ešvort kontaktirao je čelne ljude „plavaca” i zatražio od njih da ga informišu ukoliko odluče da nekoga od njih puste do kraja prelaznog roka.

Ipak, loša vijest za navijače Njukasla je to što bi njihov klub mogao da dovede samo jednog, i to na pozajmicu! Iako važe za najbogatiji klub otkako su pale u ruke arapskih vlasnika, „Telegraf” podsjeća da „svrake” imaju problem sa finansijskim fer-plejom. Zbog toga je uostalom Edi Hau u nekoliko navrata tokom pripremnog perioda isticao da će klub između ostalog morati i da pozajmljuje igrače, a to je ujedno i razlog zbog kojeg je Njukasl do sada potrošio „samo” 66.000.000 evra.

Primarni Hauov fokus do kraja prelaznog roka biće jačanje napada, zbog čega su trojica od četvorice Čelsijevih igrača sa liste ofanzivci. Hadson Odoi već neko vrijeme traži klub u kojem bi sakupljao minutažu ove sezone. Žele ga još Sautempton, Lester, Dortmund, a isto bi mogao da uradi Pulišić s obzirom na to da je od početka prvenstva na terenu proveo tek nešto više od pola sata protiv Evertona i Totenhema.

(mozzart sport)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.