Koalicioni partner Demokrata se ofirao: Partija Vladimira Pavićevića najavila da će podržavati i projekte DPS-a!

Koalicioni partner Demokrata se ofirao: Partija Vladimira Pavićevića najavila da će podržavati i projekte DPS-a!

Crnogorska će do kraja nedjelje uputiti formalnu inicijativu za raskid koalicije u Budvi, saznaje FOS.

“Navodi za štampu u vezi sa smjenom Marka Carevića su spinovanje. Nijesmo rekli da ćemo podnijeti inicijativu za smjenu Carevića nego da ćemo to razmatrati na organima partije. Ono što je definitivno je da izlazimo iz koalicije, a ako bude inicijativa za smjenu Carevića biće zbog konkretnih stvari: zbog nepoštovanja koalicionog sporazuma, zbog rečnika koji je upućen prema nama, prije svega način obraćanja na ljudskoj ravni. Ako mi imamo takvu konotaciju jedni između drugih onda je nekako neprimjereno da sebe zovemo koalicijom”, naveo je predsjednik Opštinskog odbora Crnogorske Vladimir Bulatović u razgovoru za FOS.

On je naglasio da će Crnogorska nastaviti da daje legitimitet Skupštini grada da radi u interesu svojih građana kao što su to činili i do sada.

“Mi ćemo glasati za svaku dobru odluku koju neko predloži, bilo to predsjednik Carević, Demokrate, DPS, ako je usklađena sa zakonom i u korist građana. Samo nismo naučili da budemo klimoglavi i da razmišljamo kao neko drugi”.

Podsjećamo, Crnogorska partija je 17.jula 2018. godine odlučila da uđe u budvansku vladajuću koaliciju, a u lokalnom parlamentu imaju tri odbornika.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *