Knežević: Velika sramota pravosuđa, reketirani su svi biznismeni u Crnoj Gori (VIDEO)

8

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević za TV A1 kaže da je afera Koverta, koja je uzdrmala Crnu Goru i dovela do velikih protesta, a kasnije i do rušenja vlasti, sada na jedan sraman način, oslobađanjem Slavoljuba Stijepovića, okarekterisana od Višeg suda.

“Velika sramota crnogorskog pravosuđa jer je ova afera izazvana političkim reketiranjem od strane DPS-a i Mila Đukanovića. Na snimku se jasno vidi ko su glavni akteri na sceni, to je ustvari DPS, Migo Stijepović i Milo Đukanović”, rekao je Knežević, dodajući da će o svemu biti obavještena međunarodna zajednica.

“Svi oni koji sada pokušavaju da odbrane DPS ustvari sve više sebe ukopavaju i dokazuju da su tužilaštvo i Viši sud sud produžena ruka jedne hobotnice kojom upravalja i dalje Milo Đukanović. Sadašnja odluka suda da se Stijepović izuzme posebno je neshvatljiva za međunarodni faktor – Evropsku komisiju, Foreign office i Stejt department. Mi ćemo i sada kao i ranije obavijestiti ove tri institucije o tome da je najveći organ političke korupcije i političkog reketrianja SDT i Viši sudovi u Crnoj Gori”, ocijenio je Knežević.

Komentarišući izjavu Glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, da neće podnijeti ostavku Knežević kaže da je to samo nastavak produbljivanja krize u Crnoj Gori.

“Mislim da parlamentarna većina mora što prije da smogne snage da skine ovu kriminalnu družinu zajedno sa Lidijom Vukčević koja pokušava da brani Miga i DPS umjesto da radi svoj posao i sprovede istragu do kraja. Manipuliše se i sa izjavom Vlatka Rašovića jer su njega natjerali da bude zaštićeni svjedok, a njegova izjava da je uzimao novac i nosio ga Migu Stijepoviću postoji u specijalnom policijskom timu iz kojeg je bio pritiskan da kaže da su pare mijenjane za DF, a ne za DPS”, ističe Knežević.

On očekuje od Apelacionog suda da odbaci odluku Višeg suda.

“Očekujem da Apelacioni sud odbaci odluku Višeg i jasno stavi do znanja da se radi o političkom reketiranju ne samo mene nego svih vodećih biznismena u Crnoj Gori i da se ta kriminalna struktura počne razmontirati jer sa ovakvim tužilaštvom i sa ovakvim sudstvom Crna Gora ne može da očekuje nikakvu bolju budućnost , a posebno ne da na tom mjestu oistane Milivoje Katnić”, zaključio je Knežević.

8 Comments
 1. mugi komentariše

  ovaj se utripovao da je on zasluzan za rusenje dps-a, ao kakav lik… dule dje je kofer?

  7
  4
 2. Dragan komentariše

  Slušaj Knežević. Ti si velika pičketina. Što ne emitova snimak plave torbe. Ti si dps ološ. I treba te zajedno sa njima u spuž pa se jebite tamo bagro jedna.

  13
  2
 3. Sovereign komentariše

  Dule Knežević koji se bavio mitom i kriminalom, sad priča o poštenju i poštovanju prava.

  8
  1
 4. PRAVEDNIK komentariše

  knezevicu duzan si narodu plavu torbu pa 2000 dokaza koje si bio najavio pa si duzan da kazes za sve one nekretnine funkcionera koje imaju po beogradu , novom sadu , zlatiboru ,kopaoniku i ono najznacajnije da kazes na kojim racunima i u kojim drzavama milo drzi pare jer onaj italijan vise se ne spominje ili su mu isplatili onih 10 miliona eura ili su ga ubili ili je umro od koropne rece da ti izadjes u javnost sa tim racunima jer ti znas dje se sve milove pare nalaze izvoli dusko knezevicu. pocni da radis i otkrivas za sve tajkune epcg , pa gvozdenovica pa petlju auto put , pa zelekom donesi dokaze koje postoje u americi itd itd kmnezevicu .

  10
  1
 5. Helm komentariše

  Lopovi iz DPS-a da im se pruži prilika reketirali bi i Novaka Đokovića 😂

 6. Ivi komentariše

  Oće i ovi da reketiraju, nego. I te kako. Reketur zamijenio Reketur.

  2
  3
 7. Andrijana komentariše

  DPS olos, jedva cekam da im vidim ledja 14. Marta! Do pobjede.

 8. Miroljub komentariše

  Gdje je kofer gospodine? Dole dps.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.