Knežević: Ukinuti nagradne igre za stan, građani koji žive kao podstanari da se obrate Vesni Medenici ili Milivoju Katniću

1

Poslanik i lider Demokratske narodne partije Milan Knežević prokomentarisao je za portal “In4s” skandal o dodjeli stanova i kazao da je ovo samo još jedan u nizu dokaza koji govore o posrnuću crnogorskog pravosuđa.

“Nakon objavljenih podataka o višestrukim srećnim dobitnicima stanova u crnogorskom pravosuđu možda bi trebalo ukinuti nagradne igre za stan, i sve građane koji žive kao podstanari i nadaju se rešenju stambenog pitanja, uputiti da se obrate Vesni Medenici i Milivoju Katniću. Dosadašnja praksa je pokazala da kad Vesna i Milivoje napišu srceparajuće pismo Vladi i zatraže drugi ili treći stan po redu za sudiju ili tužioca, Vlada se smiluje i odobri ratu sudiji i tužiocu od 25 centi na 250 godina, a lideri DF – a istovremeno dobiju optužnicu i presude“, kaže Knežević za IN4S.

Naše pravosuđe više liči, ističe on, na pokojni OGP ili Zetagradnju, i pravo je čudo da su ovi srećni dobitnici nekoliko stanova uopšte stigli da rešavaju predmete jer su se svakih pola godine selili iz stana u stan i preskakali s terase na terasu.

“Neki imaju tolike terase da suđenja mogu održavati na njima, dok drugi imaju tolike potrebe za adaptacijom da se čovjek prosto zapita restauriraju li Sikstinsku kapelu ili Aja Sofiju. Ali ja se čvrsto nadam da će pravda svima zakucati na vrata, i da njima neće niko oduzeti ove stanove, već da će dobiti još po jedan da im unučad sa ponosom kažu: “ Ovo mi je ostalo od dede i babe, inače se država ne bi obrnula na mene”, zaključio je Knežević.

1 Comment
  1. Ivi komentariše

    Da dati im. Nego…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.