Knežević ugostio “Daru iz Jasenovca”: Hvala joj što je zvijezdom svoje dječije duše razgrnula mrak ćutanja i zaborava o tragediji našeg naroda!

8

Demokratska narodna partija i njen predsjednik Milan Knežević imali su čast da danas ugoste Biljanu Čekić, mladu glumačku zvijezdu iz sela Sreflije kod Kozarske Dubice koja je ostvarila veliki uspjeh svojom ulogom u filmu Dara iz Jasenovca i scenaristkinju filma Natašu Drakulić – saopšteno je iz DNP-a.

”Mlada Biljana bi ne samo svojom filmskom ulogom, već i svojim dosadašnjim načinom života, trebalo da bude putokaz za sve mlade ljude u Crnoj Gori, i dokaz da treba vjerovati u svoje snove, njegovati tradicionalne vrijednosti i čuvati od zaborava našu stradalničku, ali i herojsku istoriju.

Mlada Biljana Čekić je bez sumnje budućnost naše kinematografije i Demokratska narodna partija joj želi pregršt izuzetnih uloga u budućnosti i uspješnu glumačku karijeru”, kazao je Knežević.

Takođe Knežević je na svom Twitter profilu napisao da je “Dara iz Jasenovca” najdraži gost kog je ikad dočekao.

“Hvala joj što je zvijezdom svoje dječije duše razgrnula mrak ćutanja i zaborava o tragediji našeg naroda”, napisao je Knežević.

8 Comments
 1. Miki komentariše

  Knezevicu ne podrzavam tvoju politiku,ali lijep gest.Cestitke mladoj glumici.

  17
  2
 2. Bojan komentariše

  Knezevicu ja podrzavam DF i patriotizam,i tvoju politiku. Samo jako💪

  27
  2
  1. Bojan komentariše

   Ko je na ovo minus udario , ustasko je bolesno kopile ,

   10
   1
   1. Bojan komentariše

    A slutim ko je! Jedan od “nas”

 3. micki komentariše

  Bravo Knezevicu

  22
  1
 4. Manojlo komentariše

  Konačno je neko krenuo da snima filmove i na taj načn nas podsjeti na stradanje našeg naroda. Moramo biti svjesni da sa ovim filmom nijesu opisana najveća stradanja. Naša istorija ne počinje četrdesetih godina prošlog vijeka. Moramo se filmovima odužiti i stradalim u vrijeme islamske okupacije koja je trajala za malo pa pola milenijuma. Broj poginulih stradalih od islamske kame je mnogo veći nego broj stradalih u poslednjem svjetskom ratu. Stoga neko treba da osmisli i napiše scenario kojim bi opisao i to ni malo po hrišćane lijepo doba. To moramo uraditi za rad smirenja duša naših stradalilh predaka. Imam osjećaj da su zaborqvljeni jer ih niko ne spominje kao da nijesu postojali.

  5
  2
  1. Dzeremi komentariše

   Pa to nije razlog da diskreditujes jasenovac koji se dogodio relativno skoro i kome su komunisti cutali. Da ne zaboravimo da to nisu radili Turci osvajaci nego nase ‘komsije’. Preptostavljam ne moram da ti pricam sta je bilo 90ih.

   3
   1
 5. Sotonjara! komentariše

  Dara na veliko vara, izmišljena ličnost! Spasite dijete od kriminalca! Zovite socijalu!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.