Knežević: Stekli su se uslovi da Soraja bude ambasador u Vašingtonu, neko mora da reklamira Mirjanine torbe

6

Nakon imenovanja dizajnerke ženskih torbi Mirjane Deletić, za specijalnu izaslanicu Crne Gore u Briselu, stekli su se svi uslovi da Soraja bude naš ambasador u Vašingtonu, poručio je na Tviteru jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević.

“Mora neko da reklamira Mirjanine torbe”, dodao je on.

Podsjetimo, ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović povlači nesvakidašnje poteze, pa je za specijalnog izaslanika pri Evropskoj uniji sa sjedištem u Briselu postavio izvjesnu umjetnicu i dizajnerku ženskih torbi Mirjanu Deletić.

6 Comments
 1. mitar komentariše

  uozbilji se milane, narodu je bas briga ko ce biti u briselu i vasingtonu ili moskvi. narodu je bitno kako zivi pa bolje da se pozabavite i borite za povecanje plata i penzija, za bolji standard gradjana! ova vickasta twitovanja iskreno nikoga ne zanimaju i niko nema koristi od njih.

  7
  21
 2. LipaLipa komentariše

  … kada milan/bred/pipun “bude” premijer, ili makar apostol za spoljna djela, … takvi kao Soraja ce sigurno imati sansu za Vasington, … nararavno, da ona Soraja morati pristupnicu za dnp, da podpise, … jos ako, cestituku vucku/ani, ostalima uputi, … opzove sve “cestitke” Kosovu upucene, … glasa za smjenu Krivokapica/apostola, izuzev za “lepog”, … ocu reci prihvati “politiku” dnp, uglavnom ovo sto pobrojah, i nije nesto puno, … onda ona “komotno” moze i ambasador u VG, biti, … aj’ zdravo, …

  2
  61
 3. Lud zbunjen normalan komentariše

  Ne mlati! Idi luk da sadis🤣!

  7
  1
 4. Istina je jedna nema dvije komentariše

  Hvala Milane za borbu za istinu i pravdu i sto uvijek nasmejes ljude iako je tragikomicnoi…. Veliko postovanje…

 5. Mitar komentariše

  😂😂😂😂

 6. ajica komentariše

  knezevicuti mlatis po 1700 eura a mi plate po 260 eura i to fakultetski obrazovani u rodu a mi penzioneri po 180 do 200 eura sa 40 godina staza milane . nama nije do zajebancije i knezevicu tebe se nebije nista o glavu nego bi bilo bolje da ti to tvoje mjesto prepustis onoj tvojoj poslanici maji vukicevic a ti se povuci u pozadinu a isto tako i sef kabineta ace muslije sa kojim se udbas maris i ostali agenti stranih sluzbi antic , rakovic i dobrosavljevic rugaju . umjesto da vodi politiku u crnoj gori i da radi kampanju u novome i jedan i drugi ovaj mandic gostuje na vuciceve medije i samoga sebe reklamira ka velikoga politicara i brani vucica kako je samoga sebe prisluskiva . odani ste mu mandicu i knezevicu ali ce se saznati i pozadina toga mada je mi znamo manje vise sve . sacekaj milane septembar i onaj sporazum iz vasingtona o kosovu . evo ga tvoj i mandicev sponzor je opet juce dobio jos jedan kljuc od banjaluke i kako je krenuo postace jedini presjednik jedne drzave koji skuplja i obozava kljuceve jedan mu pokloni tramp od bijele kuce koju vise nikad nece vidjet a drugi mu dade dodik .

  1
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.