Knežević pozvao Subotića: Pokaže dokument da si mi vratio 50.000 preko računa

Knežević pozvao Subotića: Pokaže dokument da si mi vratio 50.000 preko računa

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević pozvao je kontroverznog biznismena Stanka Caneta Subotića da pokaže dokumenta koja potvrđuje da mu je vratio 50000 evra preko računa u banci.

Knežević je ranije kazao da je svojevremeno, po nalogu aktuelnog crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića, platio 50000 evra advokatu da izvuče Subotića iz zatvora u Moskvi.

Taj novac, kako je rekao, isplatio je iz svoje banke u Moskvi, a 50000 evra kasnije mu je vratio Đukanović preko jedne zajedničke drugarice.

Subotić je u ponedeljak potvrdio da je Knežević, po nalogu Đukanovića, isplatio 50000 evra njegovim advokatima u Moskvi. On je, međutim, rekao da je novac vratio Kneževiću bankarskim transferom sa svog računa na njegov, te da za to posjeduje kopiju „swifta“ te uplate.

–Neka pokaže, kazao je Knežević na pitanje portala IN4S da li je tačno da mu je Subotić vratio novac preko računa u banci, te da posjeduje dokumenta koja to potvrđuju.

Knežević je ranije optužio Đukanovića i Prvu familiju da stoje iza njegovog progona, a sve sa ciljem da preuzmu poslove i otmu imovinu Atlas grupe.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *