Knežević poručio Đukanoviću: Vidim kako se znojiš ovih dana, nije kokain pošto pređe bješe!

0

Poslanik i funkcioner Demokratskog fronta Milan Knežević tvrdi da je policija čekala da on i njegov brat Mirko otputuju za Beograd kako bi pretresli njihovu porodičnu kuću.

On je na konferenciji za novinare kazao da je sudija za istrage Osnovnog suda u Podgorici Miladin Pejović 28. januara izdao nalog za pretres porodične kuće Kneževića.

“Čekali su da odemo u Beograd i organizovali akciju na ženu od 69 godina”, rekao je Knežević.

Kazao je da je čuo da mu je Milo Đukanović poručio da nije vino pošto pređe bješe.

”Pa i ja njemu imam nešto da poručim. Pošto vidim da se znojiš ovih dana, mogu reći da nije ni kokain pošto pređe bješe”, rekao je Knežević.

Naveo je da je akcija policije pokušaj pokazivanja represije prema građanima Zete.

“Mi smo to prepoznali i nemamo namjeru da podlegnemo bilo kakvom pritisku. Najbolji odgovor režimu na ovu represiju biće veličanstveni moleban u nedjelju veče, kada će im građani poslati jasnu poruku”, rekao je on.

Kazao je da je policija u 5.20 ujutro upala u porodičnu kuću ne dozvolivši njegovoj majci da im otvori vrata.

“Brutalno su upali u kuću uperili cijevi u ženu od 69. godina. To im je bilo malo nego su demolirajući kuću polomili fotografiju mog pokojnog oca što je moju majku dodatno revoltiralo”, kazao je Knežević.

Rekao je da je “policiji to bilo malo pa su ženi od 69 godina stavili lisice na ruke i spustili je u čuvenu betonjerku”.

Poslanik DF-a je kazao i da je policija tokom pretresa njegove porodične kuće pronašla dva telefona stara 15 godina, oduzela sablju koju je dobio na poklon i resiver sa video nadzorom.

“Resiver su uzeli vjerovatno da obrišu video snimke”, rekao je Knežević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.