Knežević o odlasku premijera u Prištinu: Izdajnička posjeta Markovića

0

Predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević smatra da je posjeta premijera Duška Markovića Kosovu, izdajnički čin, te da bi najbolje bilo da premijer ostane zauvijek u Prištini i uzme kosovsko državljanstvo.
“Posjeta Duška Markovića ratnim zločincima Hašimu Tačiju, Ramušu Haradinaju i Kadriju Veseljiju predstavlja završni čin nacionalne veleizdaje i pečatiranje istorijske sramote koja će ga pratiti čitavog života kao i one Crnogorce koji su 12. jula 1941. na Cetinju za konzerve makarona izdali državu i narod. Iako je prije nekoliko dana Duško Marković izjavio da je preko 85 odsto građana Crne Gore protiv priznanja tzv.države Kosovo, današnjom posjetom zajedno sa svojim domaćinima zločincima ponovo strijelja, masakrira, vadi organe i protjeruje hiljade Srba, Crnogoraca, Albanaca, Roma, Aškalija, Goranaca i Egipćana”, poručuje on.
Knežević podvlači da je toliko zločina počinjeno nad Crnogorcima i Srbima da bi Dušku Markoviću trebalo najmanje dvije godine da kao nekadašnji šef ANB – a napravi rekonstrukcije ovih genocida.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.