Knežević o novoj sramoti: Vrijeme je da slučajni ministar Đorđe Radulović bude smijenjen!

8

Sastanak ministra vanjskih poslova Đorđa Radulovića sa ambasadorom Kosova u Crnoj Gori Iljber Hisom, jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević vidi kao izdaju, čime je opet potegao priču da bi taj politički savez mogao u Skupštini da traži povlačenje priznanja Kosova.

“Kome se ono zaklesmo 01. novembra 2020. da nećemo izdati srpsko Kosovo? Stekli su se svi uslovi da slučajni ministar Đorđe Radulović bude smijenjen. I Juda bi pozavidio na ovolikoj izdaji. Tik-tak”, napisao je Knežević na Tviteru.

Da li ovim predsjednik DNP-a opet pokušava da izvrši politički uticaj na vlast, kao u slučaju sa tužilaštvom, ostaje da se vidi.

Valja podsjetiti da je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, odmah nakon parlamentaarnih izbora kazao da ne očekuje da se pitanje povlačenja priznanja Kosova nađe na dnevnom redu nove vlasti i da će URA biti protiv povlačenja priznanja ako se o tome bude raspravljalo.

8 Comments
 1. kuca komentariše

  Koliko ja vidim svi se busaju u prsa po portalima a niko da Krivokapicu i Abazovicu kaze dosta je bilo !Ambasador Srbije u izgnanstvu, Dajkovic se hapsi ko i mnogi drugi a ministri policije vanjski poslova pa i obrane i dalje DPS-ovi vojnici.

  19
  6
 2. Pera kojot komentariše

  Ajde sjaši zetski lakrdijaš više. Uzmi tu dnevnicu od Šizoja i sadi papriku,vrijeme je

  9
  29
  1. vetar u kosi komentariše

   Koji si ti retard …

 3. ROBIN DUH komentariše

  Milane Milane Milane
  Pametan si. Daj više predloži bilo što – što neće biti upereno ni protiv koga.
  Sve ti izjave imaju nacionalni, provokativni, ironični i osvetnički karakter.

  15
  13
 4. Caro komentariše

  Milanjesveupravu

  23
  5
 5. Ivi komentariše

  Vatikanski projekat. Ne dozvolite da nas maltretiraju. Nema Abazi ni od koga podršku do od Albanaca katolika. VATIKANSKI PROJEKAT

  8
  3
 6. Danka komentariše

  Trazi smjenu ministra Radulovica Milane.
  Ne diraj cijelu Vladu

 7. Morfijuss komentariše

  Naprijed Milane! Narod je uz DF i konstituente koalicije Za budućnost Crne Gore! Mi za ovo nismo glasali! Ovo je nastavak DPS politike.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.