Knežević najavio sjednicu Odbora za bezbjednost: Šef ANB-a da odmah pohapsi agente koji su palili dokaze o kriminalu DPS-a!

14

Predsjednik Odbora za bezbjednosti i odbranu Milan Knežević poručio je da očekuje da će v.d. direktor ANB-a Dejan Vukšić procesuirati i od SDT-a zatražiti hapšenje onih koji su spaljivali dokumentaciju tajne službe na Žabljaku.

On je kazao da kada bi on kao predsjednik Odbora za bezbjednost imao ingerencije kao Vukšić ti ljudi bi već danas bili pohapšeni.

“Ako Odbor za bezbjednost i odbranu na čijem sam čelu ima ikakve ingerenecije u tom dijelu, kao što ih ima Vukšić, spreman sam da odmah zakažem sjednicu i da se ta lica odmah pohapse. S obzirom da je Vukšić rekao da zna ko su službenici koji su počinili to teško krivično djelo, očekujem da ih odmah procesuira i zatraži njihovo hapšenje. Isto kao što očekujem da bude uhapšen službenik ANB-a Ljubiša Asanović koji je nezakonito u pritvorskoj jedinici posjećivao Brana Mićunovića”, kazao je Knežević BORBI.

Naglasio je i da će zakazati sjednicu Odbora za bezbjednost i odbranu, a što je tražio poslanik SDP-a Raško Konjević.

“Zakazaću sjedinicu, koja će, evo sada saopštavam, biti javna. I svi zainteresovani poslanici će moći da joj prisustvuju, Ja nemam šta da krijem, nemam nikakvih tajni i sve što radim i budem radio biće javno”, zaključio je Knežević

14 Comments
 1. Vukica B. komentariše

  Bravo Milane jabuko sa grane. Ja se , ipak, ne bih zatrpava.

  20
  6
 2. Kata komentariše

  To Mićko, ljuljaaaj…hapsi bagru kriminalnu!

  28
  3
 3. Xman komentariše

  Zna se Milane ko hapsi. U svak0j drzavi je isto. Zasto se Vi i Medojevic pravite da kod nas moze da hapsi ko hoce i kad hoce? Bas zbog vase brzopletosti oni koji se uhapse prije vremena, prije sakupljenih valjanih dokaza, brzo izadju na slobodu.

  9
  12
  1. Kontra revolucija komentariše

   Nek se prvo pohapse , pa sprovedu u istazni zatvor da ne bi dalje uništavali dokaze !.
   A onda nek dokazuju njihovu nevinost !.
   Ovako ako ih ne pohapsite necete imati kasnije ni dokaze za buduca hapšenja kriminalaca !.

   11
   1
   1. LipaLipa komentariše

    … kontra neznalico, oli namjerno. … sve je bas obrnuto, … sumnja. istraga dokazi, nalog, pa hapsenje, … ma da neko prizna,djelo … tuzilac mora da ga dokaze, … nema obavezu okrivljeni, … da dokazuje nevinost, … drzava dokazuje, … aj’ zdravo

 4. E viva komentariše

  Ja sam mislio da je Knežević malo pametniji.. Pa da se to tako hapsi, ti i tvoji jataci bi bili odavno u ćorku..

  5
  13
 5. Ivi komentariše

  Dokumenta se šifriraju. Pisana su kodno. Ne mogu se pročitat.Nema papira tu, to je odavno odavno prevazidjeno. Znate li što su kodovi. Kakvi papiri? Eno već traže partije istragu i njega bre i priče.

  3
  5
 6. Marko komentariše

  Tačno tako! Rekao je da zna ko je palio dokumenta, pa neka hapsi!

  6
  2
  1. LipaLipa komentariše

   … ako imaju dokaze, … treba hapsiti, … no ko Milan, … dokazi koje imaju nece valjda pobjeci, … neka sacekaju tuzioca, … no NK bitniji, … bas jevtino, … aj’ zdravo, …

 7. Darko komentariše

  Mrs govno Zecko odrto !! Splacino

  5
  14
  1. Leandro komentariše

   Pop.šiš mu časni zetski polni organ. Majmune!

   8
   2
 8. Elemental komentariše

  Zasto da ih hapse kad su ti oprativci korisni idioti za buduce velike igrace. Imaju znanje samo ih treba usmjeriti

 9. Milica komentariše

  Normalno da tako treba, svaka cast Knezevicu..pojasni im ti neke stvari, malo su se izgubili

  4
  2
 10. vaso komentariše

  Ćelavko glup si ka racku, u 21. vek ti laprdaš o papirićima, blento elektronički zapis je vjenčan, kakve te nevidljive tinte spopale, koja te dulaba predloži na odbor, idiote politički postoji protokol po kojem se radi, pa nije ti bezbjednost ona barjaktarka da je javno fataš za guzicu kad ti se hoće?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.