Knežević na Instagramu: Milo, dotakao si dno života

1

Medijski režimski mrak u Crnoj Gori dotakao je dno, a i Milo tone, nove su poruke Duška Kneževića, vlasnika Atlas grupe.

On je na svom nalogu na Instagramu objavio video pod nazivom „Medijski mrak“, uz „prigodnu“ pjesmu „Dotakao sam dno života“, aludirajući na medijsku močvaru režimskih glasila, koje uporno selektivno i pristrasno izvještavaju o aferi „Koverta“.

Naime, u videu se pojavljuju novinari, koje je Knežević opisao medijskim mrakom, kao i Đukanović koji tone i traži ruku spasa. Ipak, da li će oni koji ga danas tako zdušno brane, biti oni koji će mu pružiti ruku spasa prije potopa.

Dok Milo tone, „skupila“ se družina koja treba da mu pomogne, tu su Božidar Šundić, generalni direktor RTCG, koji kaže, odnese ga „Aqva Monta“, Darko Šuković potvrđuje, to je „Živa istina“, Sonja Drobac se sjetila spasilaca plaže, i Pamele Andersen, koju je inače DK doveo u Crnu Goru, Milan Roćen „opominje“ da se davi čovjek, što „aferimuje“ i Šeki Radončić, dok Draško Đuranović konstatuje „Bebo, i njega si sredio“, a Beba Popović na pristojnoj udaljenosti kaže „Izvući ćemo te“.

A Milo tone i doziva, „Dovedite mi DK“, i nema nikog da mu pomogne.

(IN4S)

1 Comment
  1. Dukadjin komentariše

    Kad nas brod tone.tone….ajde vise potoni.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.