Knežević: DF neće biti dio radne grupe američke ambasade i Duška Markovića

Knežević: DF neće biti dio radne grupe američke ambasade i Duška Markovića

Funkcioner DF-a i predsjednik DNP-a Milan Knežević saopštio je u Skupštini da “nakon tri mjeseca u ZIKS-u, u ova dva dana, došao sam do zaključka da sam je ustvari samo izašao iz jednog i prešao u drugi, mnogo gori zatvor u kojem smo svi pravosnažno presuđeni, nakon predsjedničkih i lokalnih izbora, na još pet godina Đukanovićeve vladavine”.
DF je, kaže Knežević, bio spreman da se zabarikadira u Skupštini i da svim raspoložim sredstvima brani njegovo hapšenje, ali da to nijesu uradili zbog kandidata za predsjednika Mladena Bojanića.
“Dobro znate da smo mogli o jadu da zabavimo Crnu Goru, ali to nam nije bio cilj”, kazao je Knežević.
DF neće odstupiti od svojih programskih opredjeljenja navodi Knežević. Knežević je Bečića i Abazovića nazvao Boro i Ramiz. Tvrdi da su oni imali cilj da unište DF, a ne da pobijede DPS i da su jedino predstavnici te koalicije slavili izborni rezultat.
“Oni su odmah nakon izbora poslali platformu o prevazilaženju politićke krize. Ta platforma je napisana u ambasadi SAD-a. Duško Marković je jedini prihvatio platformu Demokrata i URA-e. Demokratski front neće biti dio radne grupe američke ambasadorke i Duška Markovića. Ostaćemo doslijedni našim ciljevima. DF kreće u kontra-ofanzivu protiv svih koji su pokušali da ga unište”, poručio je Knežević.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *