Knežević: Bezbjednosna situacija u državi bi bila odlična da mi nismo ni učestvovali na izborima i pobijedili

1

Predsjednik i poslanik DNP-a i predsjednik Odbora za odbranu i bezbjednost Milan Knežević je zaključio da su svi problemi oko bezbjednosti u državi započeli nakon 30. avgusta i kako kaže da sadašnja većina nije pobijedila tada, sad ne bi bilo ni okupljanja, niti međuetničkih i međuvjerskih tenzija.

“Ova situacija bi se mogla jedino riješiti na način da mi nismo ni učestvovali na tim izborima i da se bezbjednosna situacija zaokruži na način koji odgovara grupacijama političkim i neformalnim koje ovih dana krše epidemološke mjere i zakone o javnim okupljanima”, rekao je Knežević.

On je i dodao da je zaključio da kad god gospodin Krivokapić i njegova Vlada izađe sa nekim zakonom, pet auta na Bogetićima, dva ispred ulaza u Cetinje i Rijeci Crnojevića, odmah se ti zakoni povuku.

Knežević je rekao da je očigledno da se ne može realizovati izborni program za koji su dobili većinu od građana Crne Gore, jer se to nekome ne sviđa.

On je rekao ministru Sekuloviću da ne žali što se ljudi ne hapse, nego da treba da svi žale ako se ne primjenjuje zakon i da je to glavni problem

“Ako vama zakon daje mehanizme da štitite Ustav ove države, da štitite njen građanski karakter, treba da primjenjujete zakon, ma na koga se odnosio”, rekao je Knežević.

Knežević je kasnije prešao na postavljanje pitanja ministru Sekuloviću.

1 Comment
  1. Vasoje komentariše

    Nekrofil je natego babu daru pa sad on neki faker?

    2
    2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.