KK Crvena Zvezda: I “Marakanu” bi napunili kolika je potražnja za ulaznicama!

0

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da će prodaja ulaznica za peti meč finala plej-ofa ABA lige protiv Budućnost Volija početi sjutra u podne, u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

Crvena zvezda je dobila prva dva meča u Beogradu, Budućnost Voli je bila bolja u oba duela u “Morači”, pa će pobjednika ovogodišnje ABA lige odlučiti majstorica u Beogradu, koja se igra u ponedjeljak od 19 sati.

“Interesovanje za ovaj meč je nezapamćeno i Crvena zvezda bi, na osnovu trebovanja i zahtjeva zainteresovanih navijača, mogla da popuni i stadion ‘Rajko Mitić'”, navodi se na sajtu “crveno-bijelih”.

Klub je istakao i da “bukvalno nijednom navijaču Budućnosti sa ili bez obilježja kluba” neće biti omogućen ulaz u dvoranu “bez obzira da li on došao organizovano ili samoinicijativno”.

“Još jednom ističemo da će Crvena zvezda i ovog puta u potpunosti poštovati propozicije ABA lige (Propozicije i Obaveze klubova učesnika plejofa ABA lige – Član 41.3). Takođe, kao u prethodnim slučajevima, pred utakmice 1 I 2, neće biti dozvoljeno grupisanje pripadnika delegacije Budućnosti u obližnjim lokalima, niti će im biti dozvoljen pristup dvorani. U skladu sa reciprocitetom, 3 (TRI) člana delegacije KK Budućnost bez dodatnih članova, biće u prilici da uđe u dvoranu”, navodi se u saopštenju.

Zvezda je u saopštenju podsjetila da je pri kupovini ulaznica potrebno priložiti ličnu kartu i da jedna osoba može da kupi maksimalno dvije karte.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.