Kjarini roditelji uputili pismo zahvalnosti građanima Crne Gore: Ponosni smo što živimo u ovoj zemlji

0

Predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić, primio je danas porodicu Bezuidenhout i djevojćicu Kjaru koja je nedavno nakon dvodnevne potrage pronađena u rejonu Kavča, saopšteno je iz kabineta Jokića. Kjarina porodica je tom prilikom uručila pismo zahvalnosti građanima Crne Gore.

“Predanost, istrajnost, otvorenost i iskrenu želju da se djevojčica pronađe, duboko su urezani u srcima roditelja. Uručivši pismo zahvale upućeno svima koji su bili uključeni u potragu, Kjarini roditelji su istakli da je ovo samo mali gest kako bi bar donekle iskazali svoju duboku zahvalnost građanima i Kotora, Tivta, Herceg Novog, Budve i cijele Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

Oni su, kako se dodaje, zatečeni požrtvovanošću svih učesnika, ne želeći nikoga da izostave , zamolili su da se njihovo pismo objavi.

“Na veliko zadovoljstvo Kjare i njenih sestara i brata, predsjednik Jokić ih je pozvao da budu naši gosti tokom Kotorskog festivala pozorišta za djecu, i ovom prilikom uručio prigodne poklone”, zaključuje se u saopštenju.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.