“Kavčani” ni po koju cijenu ne žele da izgube tržište: Zvicer šalje zamjene za Belivuka

0

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer poslao je nove ljude da zamijene uhapšenog Veljka Belivuka i završe poslove koje je on trebalo da uradi.

Posle hapšenja Velje Nevolje i njegove kriminalne organizacije, koja je bila bliska sa kavačkim klanom, vođa “kavčana” je poslao zamjene u prijestonicu Srbije. Radoje Zvicer je u Beograd poslao nove ljude koji treba da završe poslove koje je Belivuk započeo.

Kotoranin D. P. (33), kod kojeg je na Vračaru pronađen pištlj sa izbrušenim serijskim brojem, samo je jedan od poslednjih koji su doputovali u Beograd po direktivi Radoja Zvicera, kako bi organizovali narko-biznis koji im je ugrožen hapšenjem Velje Nevolje, piše Alo.

– Srpske službe bezbijednosti su primetile pojačanju aktivnost bezbijednosno interesantnih osoba, koje se dovode u vezu sa kavačkim klanom. Zato je stepen bezbednosti podignut na najviši nivo – ističe sagovornik.

On otkriva i da je kod njega, osim pištolja, pronađeno i pet metaka, kao i legitimacija jednog od policijskih sindikata.

– Osumnjičeni važi za osobu od poverenja Novljanina D. V. (28), koji je više puta bio privođen zbog sumnje da je učestvovao u ubistvima suparnika, ali nikada nije procesuiran za to. D. V. je odmah po dolasku u Beograd stavljen “na mjere” i primećeno je da, između ostalog, posjećuje streljane u kojima je iz automatske puške vežbao gađanje – ističe izvor.

Sagovornik objašnjava da “kavčani” ni po koju cijenu ne žele da izgube tržište, a ujedno i pokušavaju da zastraše konkurenciju i eliminišu potencijalne svedoke.

– Hapšenjem Belivuka, njihovi poslovi su ugroženi. Zbog toga su odmah reagovali i u Beograd poslali ljude od povjerenja da završe započete poslove, zastraše svedoke i konkurenciju i pruže podršku Belivuku na svaki način – poručuje sagovornik.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.