Katnić zatvorio predmet: Nema dokaza da je Veljović organizovao “komitske” proteste

6

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) zatvorilo je predmet protiv Veselina Veljovića, savjetnika za bezbjednost predsjednika Crne Gore, koji je bio formiran na osnovu tvrdnji premijera Zdravka Krivokapića i potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića, piše Dan.

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić tražio je od Uprave policije informacije i dokaze o učešću Veljovića u organizaciji protesta građana i planiranju izazivanja haosa u zemlji.

Policija mu je u dva navrata odgovorila na zahtjeve, a tužilac je, kako Dan saznaje od izvora iz SPO, smatrao da nema dovoljno saznanja na osnovu kojih bi se obezbijedili dokazi i pokrenuo postupak protiv bivšeg šefa policije.

Abazović je tokom saslušanja u Odjeljenju specijalnog policijskog tima saopštio da policija ima saznanja o Veljovićevoj umiješanosti u nezakonite aktivnosti.

Specijalni policijski tim u ovom predmetu nije saslušavao Veljovića, kojega su Krivokapić i Abazović optužili da stoji iza pokušaja izazivanja nereda u državi.

Optužbe na račun savjetnika Mila Đukanovića iznijete su prije mjesec dana, a Veljović je u izjavi za Dan potvrdio da tim povodom nije saslušavan od strane Specijalnog policijskog tima.

6 Comments
 1. Kontra revolucija komentariše

  Ahahahahaha, koja farsa, koja komedija !.
  Krivokapic i Abazovic podneli tuzbe iako znaju i cuvaju tuzilištvo i sudstvo bivše vlasti !.
  Crnogorskoj vladi se sprda ne ceo Balkan nego cela Evropa !.
  Ahahahahaha, kako vas Katnic voza !.
  “Vala ekspertski” !.
  🍌🍌🍌 republika montenegro !.

  10
 2. narod komentariše

  jasno se vidi da mnoge komentare pišu botovi. po stilu i ekavštini. smešnooooooo

  1
  3
  1. Kontra revolucija komentariše

   @Narod,
   dobro je kad razumješ i ekavski !.
   Ti si svjetski covjek !.

   1. Kresoja Bill komentariše

    Mislija si “čovjek” a ne čovjek?
    Malome je pola familije u Beogradu, ujaci, stričevi, djedovi, kumovi… a i on jedva čeka da se kurtališe Milogore (presušio šverc) pa da zapali put ušća Save u Dunav, oli Vračar.
    E da mi je samo vidit, di se on probražava iz Velikog Crnogorca (Milogorca) u Velikog Srbina i brata iz Crne mu Gore. Ali, ako stigne dok se Bijela knjiga Milogore na završi.

 3. Veselin komentariše

  Ovaj seljober kara citavu vladu uzduz i poprijeko a posebno Dritana(nazvao ga lazovom)i Krivokapica (cij dosije drzi u fioci) Ispicutura mu ne smije zucnuti. Svakoj ovci je jasno da je onaj coveculjak bio na Bogeticima par minuta prije nego sto je izbio incident sa vozilom vlade i da ga je on inicirao. Njega pustise da prodje. Pustila ga policija. Ove druge zaustavise. Samo sto je prosao napravio je prekrsaj.

 4. Ms.Z komentariše

  A IMA LI DOKAZA DA JE PROTJERIVO TURKE IZ BUKOVICE ?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.