Katić: Za ove četiri godine mandata riješili smo mnoge probleme u Herceg Novom

3

Za ove četiri godine mandata riješili smo ne samo ove, već i mnoge druge naslijeđene probleme., saopštio je nosilac liste Ni lijevo, ni desno, pravac Novi, Stevan Katić.

“Poštovane Novljanke i Novljani, Prije četiri godine, nakon vlasti DPS-a, zatekli smo zapušten grad”, kazao je Katić.

Prema njegovim riječima, kada je u pitanju infrastruktura, od raskopanih ulica, prašine duž novske rivijere, nezavršenog uređenog šetališta od Mimoze do Galeba, čuvene afere Led rasvjeta koja ih je, kako ističe, ostavila u polumraku, preko zatvorenog opštinskog hotela do ruiniranih zgrada Gradske muzike, Njegoševe škole i zakatančene kuće Iva Andrića.

“Uradili smo više od 200 novih projekata kroz sve mjesne zajednice naše opštine i na taj način unaprijedili kvalitet života svakog stanovnika našeg grada. Uspjeli smo i pored stalnih opstrukcija i maćehinskog odnosa vlade koju je predvodio Duško Marković”, navodi nosilac liste.

Kako dodaje, kada je 30. avgusta, nakon dugo očekivane pobjede na Parlamentarnim izborima, izabran za poslanika u Skupštini Crne Gore, nije imao dilemu o tome da li će ostati na mjestu predsjednika Opštine Herceg Novi.

“Već na prvoj sjednici Skupštine podnio sam ostavku na mjesto poslanika uvjeren u to da sam potrebniji svom gradu, a sa namjerom da završim planirane i počnem nove projekte. Siguran sam da ćemo sada kada država stoji uz nas, kao sadašnju i buduću lokalnu vlast, realizovati ciljeve iz našeg programa”, napomenuo je Katić.

Prema njegovim riječima, time će Novi ponovo postati ono što je nekada bio – jedna od tri najrazvijenije primorske opštine u regionu u kojoj je privilegija živjeti.

“Zato sa svima vama nastavljam početo, nemam namjeru da skrenem sa ovog puta zajedničkog napretka. Eto, to je moj odgovor na mnogobrojne neistine političkih konkurenata. Stevan Katić ne ide nigdje, ja sam vaš sadašnji i budući predsjednik Opštine. Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi”, zaključio je Katić.

3 Comments
 1. Gaga komentariše

  Rezultati parlamentarnih, a tako ce biti i na lokalnim, pa je nekom malo frkica…
  ,, Najviše glasova građana Herceg Novog dobila koalicija “Za budućnost Crne Gore”, odnosno 8212 glasova.

  Slijedi koalicija “Odlučno za Crnu Goru-Milo Đukanović” sa svega 4628 glasa.

  Na trećem mjestu u Herceg Novom je koalicija “Mir je naša nacija”- Aleksa Bečić-Miodrag Lekić sa 3877 glasova..,,

  2
  2
 2. Pljevlja komentariše

  Vatrogasac, prebjeg iz Pzp, u stranku dje pripadaju njegova ubjedjenja. Neces vise bit gradonacelnik. Sitno brojis. #medojesveupravu

 3. MIKI komentariše

  Srbi za Srbe, svi za Srpski Herceg Novi.Svi ZBHN.Braco, ne nasjedajte na prevare, Becica i ostalih sibicara.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.