Kako je Milo govorio 1990. godine: Naslednici ustašoidne politike Sekule Drljevića Crnu Goru plaše Srbijom!

4

Što se tiče straha od Srbije, time pokušava politički manipulisati jedan broj ljudi, nasljednika ustašoidne politike Sekule Drljevića i Savića Markovića Štedimlije, politike razbratništva sa srpskim narodom.

Ovako je 1990. godine, u intervjuu za NIN govorio sadašnji predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

“U svojoj zaslijepljenosti mržnjom, oni izmišljaju etnogenetske teorije o tome da smo iz Male Azije, pričaju kako je naše pismo latinično a vjera nam katolička… I to sve s namjerom da dokažu našu autohtonost i posebnost u odnosu na Srbe”, tvrdio je tada Đukanović i dodao:

“Naglašena briga za Crnu Goru je samo dimna zavjesa iza koje se krije mržnja prema uvijek ‘potencijalnom okupatoru’ – srpskom narodu. Od svega najviše mrzim četnike, ustaše i stopostotne Crnogorce!”

4 Comments
 1. Kafanski filozof komentariše

  Sta ces, vampir Drljevic ga ugrizo pa se i on povampirio!.
  Ili ga mozda novac povampirio?.
  Ko ti ga zna , neki su se iz pravoslavlja pretvorili u mudzahedince!.
  A neki postali katolici!.
  No mozes nista, brat brata ubije a kamo li rod roda!.

  13
  2
 2. Q komentariše

  Ne znam i nije mi jasno ato se desava da dva dana citamo sti je reko i govirio dok nas je pljackao Milo,ko da neko zeli da se opet glasa za tu krvopiju i njegovo drustvo.

  7
  1
 3. Traktorist komentariše

  Milo care, smrdistan guxziš od 90tih, svaka ti čast na strategiji. Predlažem:migrantima litijanerima oduzeti CG državljanstvo i uperit ih u smrdistan, dati im najviše 3 mjesta u parlament na listi nacionalne manjine bez prava glada za druge stranke, litije prakticirati petkom od 2 do 4 iza ponoći, pravo na stpski jezik unutar porodice i tako.

  1
  1
 4. kriminal komentariše

  Milo se sad bori za goli zivot…taj ce da zapuca na svoj narod samo da ostane na vlast….velika vecina je protiv mila osim pojedinih koji imaju svoj licni interes i drze mu stranu…ali nece jos dugo i oni se lome! Miki pakuj licne stvari i paljba kod marovica hahaha

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.