Joković potvrdio: Svi lideri opozicije idu na sastanak sa DF-om

0

Lider SNP-a Vladimir Joković potvrdio je za portal Antena M da će se svi lideri građanske opozicije odazvati pozivu DF za sjutrašnji sastanak.
“Još nije preziciran datum i mjesto sastanka, ali će se sjutra sastati sve parlamnetarne stranke. Nadam se da ćemo postići dogovor oko zajedničkog kandidata. Svi predsjednici građanske opozicije su potvrdili da će prisustvovati sastanku“, kazao nam je lider SNP Vladimir Joković.
Demokratski front uputio je juče ostatku opozicije pismo u kome ih poziva na sjutrašnji sastanak “na neutralnom mjestu“.
Autor pisma Nebojša Medojević naveo je da “ukoliko ne dođe samo jedan od pozvanih predsjednika, sastanak se neće održati”.
Na sastanku bi trebalo da se priča o zajedničkom predsjedničkom kandidatu opozicije, a do sada su u opticaju dva imena – Andrija Jovićević i Milka Tadić Mijović.
„Ne sumnjajući u Vašu privrženost opozicionom jedinstvu, želimo da Vas obavijestimo, da ukoliko ne dođe samo jedan od pozvanih predsjednika, sastanak se neće održati. Vjerujemo da Vam je ovaj princip za održavanje sastanka : „ili svi ili niko “ prihvatljiv, i da ćemo u petak 16.02. zajedno učestvovati u donošenju istorijske odluke koja će rezultirati pobjedom opozicionog kandidata na predsjedničkim izborima 15. aprila 2018″, saopšteno je iz DF.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.